Helsingin alueen taitoluisteluseurat ovat mukana Lätkä&Säbä-messuilla (SkiExpon yhteydessä) 30.10. - 1.11.2015 osastolla 3 c 11.
Luistelukoulupassi (27.10.2015)
Tällä syyskaudella luistelukoululaisemme saavat ensimmäistä kertaa käyttöön ihka uudet luistelukoulupassit.
Viikonloppuna 24. - 25.10 kilpailtiin Junioreiden ja Senioreiden 1. valintakilpailu Riihimäellä. TTK:n luistelijoista mukana olivat juniorit Rebecca Granskog, Veera Hyttinen, Inari Kurenmaa, Jenni Lahtinen, Nelly Rantanen ja Alli Rytsölä sekä seniori Vilma Lehtinen.
Lotta Malinen edusti Tikkurilan Taitoluisteluklubia ja Suomea viikonloppuna kilpaillussa ISU Tirnavia Cupissa Slovakiassa.
Ensimmäisen Tiksi Cup kuukauisikilpailun aikataulu ja luistelujärjestys löytyy kilpailusivulta. Tsemppiä luistelijoille lauantain koitokseen!
SM-Junioreiden ja SM-Senioreiden 1. Valintakilpailu kisattiin 17. - 18.10.2015 Tampereella.