Viikonloppuna 24. - 25.10 kilpailtiin Junioreiden ja Senioreiden 1. valintakilpailu Riihimäellä. TTK:n luistelijoista mukana olivat juniorit Rebecca Granskog, Veera Hyttinen, Inari Kurenmaa, Jenni Lahtinen, Nelly Rantanen ja Alli Rytsölä sekä seniori Vilma Lehtinen.
Lotta Malinen edusti Tikkurilan Taitoluisteluklubia ja Suomea viikonloppuna kilpaillussa ISU Tirnavia Cupissa Slovakiassa.
Ensimmäisen Tiksi Cup kuukauisikilpailun aikataulu ja luistelujärjestys löytyy kilpailusivulta. Tsemppiä luistelijoille lauantain koitokseen!
SM-Junioreiden ja SM-Senioreiden 1. Valintakilpailu kisattiin 17. - 18.10.2015 Tampereella.
Tervetuloa Tikkurilan Taitoluisteluklubin muodostelmajoukkueiden kauden 2015 - 2016 kilpailuohjelmien ensi-iltaan.
Tiksi Cup Kuukausikilpailusarja sisältää kauden aikana pidettävät 6 osakilpailua. Ensimmäinen osakilpailu on lokakuussa 2015 ja viimeinen maaliskuussa 2016.