Summer Skate 2015 (16.3.2015)
TTK järjestää heinäkuussa 2015 leirin omille luistelijoillemme ja mukaan mahtuu myös seuramme ulkopuolisia luistelijoita. Valittavana on kaksi erillistä leiriviikkoa kolmessa tasoryhmässä Silmuista SM-Senioreihin. Leiriviikko sisältää jääharjoittelun lisäksi monipuolista oheisharjoittelua. Voit osallistua yhdelle tai kahdelle leiriviikolle.
TTK järjesti 14. - 15.3.2015 SM-Noviisien SM-kilpailun sekä Hopeafinaalin Tikkurilan Trio Areenalla.
Taitoluisteluliitto järjestää kevään ja kesän aikana useita leirejä.
Kiinnostaako luistelu TTK:n muodostelmaluistelukoukkueessa? Lämminhenkinen ja ennenkaikkea kehittyvä muodostelmayhteisömme kutsuu sinut testaamaan joukkueisiimme. Sinun tulee olla motivoitunut, innokas sekä ahkera harjoittelija.
Näytösmainoksen piirustuskilpailuun tuli lopulta useita hienoja taideteoksia, voittajaksi selviytyi seuran hallituksen päätöksellä Kaisa Koposen tekemä upea piirustus.
Viikonloppuna kilpailtiin Helsingissä ja Espoossa. Golla Cupissa Pirkkolassa kisattiin SM-noviisien aluemestaruudesta ja Espoonlahdessa Minien ja B-silmujen kutsukilpailussa.