Näytösmainoksen piirustuskilpailuun tuli lopulta useita hienoja taideteoksia, voittajaksi selviytyi seuran hallituksen päätöksellä Kaisa Koposen tekemä upea piirustus.
Viikonloppuna kilpailtiin Helsingissä ja Espoossa. Golla Cupissa Pirkkolassa kisattiin SM-noviisien aluemestaruudesta ja Espoonlahdessa Minien ja B-silmujen kutsukilpailussa.
Haluamme kiittää jo kaikkia teitä jotka olette ilmoittautuneet maaliskuussa isännöimäämme Suomenmestaruuskilpailuihin talkooväeksi! Talkoosivut ovat olleet avoinna muutaman viikon ja haluamme aktivoida nyt teidät kaikki mukaan. Muistutamme vielä, että jokaisen kilpailevan luistelijan perheestä ainakin yhden tulee olla talkoissa mukana. Talkootyötä tarvitaan joka vuosi eli myös vanhempien luistelijoiden vanhempia tarvitaan. Suurimpaan osaan töistä ei tarvita aikaisempaa osaamista. Jokainen osaa tehdä jotain ja meitä konkareita on siellä opettamassa uusia tulokkaita, rohkeasti vaan ilmoittautumaan.
Tikkurilan Taitoluisteluklubin kausi 2014-2015 huipentuu huhtikuussa 11.4 klo. 11 ja klo. 14.30 pidettäviin kevätnäytöksiin. Vuoden 2015 näytöksessa seikkailevat Leijonakuningas, Kung Fu Panda, Helinäkeiju, Kaunotar ja Hirviö sekä hahmoja sadusta Frozen!
SM-juniorimme Vilma Lehtinen ja Lotta Lemetti matkasivat viikonloppuna Haagiin, Hollantiin Challenge Cupiin.