Ajankohtaista

Haluamme kiittää jo kaikkia teitä jotka olette ilmoittautuneet maaliskuussa isännöimäämme Suomenmestaruuskilpailuihin talkooväeksi! Talkoosivut ovat olleet avoinna muutaman viikon ja haluamme aktivoida nyt teidät kaikki mukaan. Muistutamme vielä, että jokaisen kilpailevan luistelijan perheestä ainakin yhden tulee olla talkoissa mukana. Talkootyötä tarvitaan joka vuosi eli myös vanhempien luistelijoiden vanhempia tarvitaan. Suurimpaan osaan töistä ei tarvita aikaisempaa osaamista. Jokainen osaa tehdä jotain ja meitä konkareita on siellä opettamassa uusia tulokkaita, rohkeasti vaan ilmoittautumaan.
Tikkurilan Taitoluisteluklubin kausi 2014-2015 huipentuu huhtikuussa 11.4 klo. 11 ja klo. 14.30 pidettäviin kevätnäytöksiin. Vuoden 2015 näytöksessa seikkailevat Leijonakuningas, Kung Fu Panda, Helinäkeiju, Kaunotar ja Hirviö sekä hahmoja sadusta Frozen!
SM-juniorimme Vilma Lehtinen ja Lotta Lemetti matkasivat viikonloppuna Haagiin, Hollantiin Challenge Cupiin.
Edellisen viikonlopun kisatauon jälkeen tuleva viikonloppu on kisoja täynnä.
Junioreiden ja senioreiden finaalit luistellaan maaliskuussa Turussa. Finaaleissa nähdään kahdeksan TTK:n luistelijaa.
Vuoden 2014 - 2015 kausijulkaisun mainosmyynti on alkanut!
Kauden 2014-2015 huipentuman eli kevätnäytöksen valmisteluja aloitellaan pikkuhiljaa. Näytös luistellaan lauantaina 11.4.2015. Näytöksen aiheena tänä vuonna on TTK:n Satukirja 2. Näytöksessä seikkailevat Leijonakuningas, Lilo ja Stich, Helinäkeiju, Kaunotar ja Hirviö, Kung Fu Panda sekä hahmoja sadusta Frozen.
TTK:n Noviisit ja Debytantit kisasivat viikonloppuna 3. lohkon 2. valintakilpailuissa Lahdessa.
Helsingin Luistelijoiden järjestämässä aluemestaruuskilpailuissa olivat mukana kaikki TTK:n muodostelmajoukkueet.
RSS ATOM