Muodostelmaluistelukausi käynnistyy tulevana viikonloppuna 8.-9.11.2014 1. SM-valintakisalla Helsingissä. Kilpailussa TTK:ta edustaa SM-Noviisijoukkueemme Ice Fantasy.
Juniori ja seniori luistelijamme kilpailivat viikonloppuna Espoonladessa kauden 1. valintakilpailussa.
Tikkurilan Taitoluisteluklubin sääntömääräinen syyskokous pidettiin Peltolan koulun auditoriossa torstaina 23.10 klo. 17.30.
TTK järjestää B-silmujen syksyn aluevalintakilpailun lauantaina 1.11.2014 Trio harjoitushallissa.
Seuramme SM-junioriluistelijat Vilma Lehtinen, Lotta Lemetti ja Heljä Mäkinen kilpailivat viikonloppuna kauden ensimmäisissä SM valintakilpailuissa Kouvolassa.
Tikkurilan Taitoluisteluklubi järjestää Yksinluistelun ja jäätanssin SM-seniorien ja SM-juniorien sekä jäätanssin SM-noviisien 2. valintakilpailun Tikkurilan Trio Areenalla 15.-16.11.2014