TTK:n olympialaiset vietettiin aurinkoisena syyskuun lauantaina Hakunilassa.
Kiitos kaikille, jotka olette jo ilmoittautunet syksyn tärkeään tapahtumaan Tikkurila Trophyyn talkooväeksi! Talkoosivut ovat olleet avoinna teille elokuun, mutta vielä puuttuu monen perheen osallistuminen, muistutamme että jokaisen kilpailevan luistelijan perheestä ainakin yksi tulee olla talkootiimeissä mukana. Monta tehtävää ja vuoroa on vielä vapaana. Ilmoittautukaa tehtäviin hyvissä ajoin. Tyhjiksi jääneet vuorot täytetään kilpailujohdon toimesta syyskuun puolessa välissä olevan kilpailukokouksen aikana!
Kansainvälisen Finlandia Trophy Espoo -taitoluistelukilpailun päivälippujen myynti alkoi 1.9.2014 Lippupalvelun verkkokaupassa sekä myyntipisteissä ympärimaan.
Näin kauden alkaessa on hyvä muistuttaa seuramme jäseniä TTK:n ja Mehiläisen yhteistyöstä.
Järjestämme seuran Luistelupäivänä 30.8 arpajaiset.