Ice Melody ja Ice Sympathy osallistuivat Kirkkonummen Taitoluisteluklubi järjestämään kutsukilpailuun 15.3.2014
TTK:n yksinluistelijoiden viimeinen kisaviikonloppu on nyt takanapäin. Kisoista jäi käteen upeita suorituksia, hyvää fiilistä ja yksi mitalikin.
Seuramme etsii jälleen uusia, innokkaita luistelijoita muodostelmajoukkeisiimme kaudelle 2014 - 2015.
Viikonloppuna luistelijamme kilpailivat Skate Malmö 2014 kisassa sekä SM-noviisien SM-kilpailuissa Mikkelissä.
Oona, Tuuli ja Nea kisasivat viikonloppuna Joensuussa junioreiden ja senioreiden loppukilpailussa hienoin tuloksin!
Helmut Seibt Memorial Cup on kansainvälinen Wienissä vuosittain järjestettävä taitoluisteluklilpailu.
EVT:n järjestämässä Spring Carnival Interclub kutsukilpailussa kisasi iso joukko luistelijoitamme.
Debytanttien aluemestaruus kisattiin perjantaina 28.2.2014 Pirkkolassa.