Meistä jokainen voi vaikuttaa siihen, että saamme näytöspäivänä Trio Areenan katsomot täyteen!
Helsingin Luistelijoiden Marigold IceUnity ja Helsingin Taitoluisteluklubin Rockettes edustavat Suomea muodostelmaluistelun MM-kisoissa. Kisat luistellaan tulevana viikonloppuna Italian Courmayeurissa.
Kaikki muodostelmajoukkueemme kilpailivat viikonloppuna 22.-23.3 Kouvolassa kansallisten sarjojen loppukilpailussa ja SM-noviisien hopeafinaalissa.
Tule ostamaan lippusi suoraan paikan päältä tai tilaa liput kätevästi kotisivujemme kautta.
Ice Melody ja Ice Sympathy osallistuivat Kirkkonummen Taitoluisteluklubi järjestämään kutsukilpailuun 15.3.2014
TTK:n yksinluistelijoiden viimeinen kisaviikonloppu on nyt takanapäin. Kisoista jäi käteen upeita suorituksia, hyvää fiilistä ja yksi mitalikin.