Jääsirkus HIT on aloittanut yhteistyön Tikkurilan Taitoluisteluklubin kanssa. Toiminta alkaa 19.8.2012 klo 7.30-8.30 Tikkurilan jäähallissa
Syyskausi alkaa yksin-ja muodostelmaryhmillä 30.7.2012. Tiedotteessa on ilmoitettu syyskauden kausimaksut sekä tietoa seurapäivästä ja STLL:n lisensseistä.
Yksin- ja muodostelmaluistelun normaalikausi alkaa 13.8. ja luistelukoulu aloittaa lauantaina 1.9. Viikoille 31 ja 32 aikatulu julkaistu aiemmin.
Paulina "Paiu" Carlson siirtyy KaTa:sta Tikkurilaan valmentamaan ja aloittaa työt TTK:ssa 10.8.
Aikataulussa on yksinluistelun ja muodostelmaluistelun jääharjoitukset sekä alustavat oheisharjoitukset. Oheisharjoitusaikatulua täydennetään myöhemmin.
Kevätkokouksen jatkokokous pidettiin keskiviikkona 23.5. Hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi hyväksyttiin, sekä valittiin seuralle uusi puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.