Aikataulussa on yksinluistelun ja muodostelmaluistelun jääharjoitukset sekä alustavat oheisharjoitukset. Oheisharjoitusaikatulua täydennetään myöhemmin.
Kevätkokouksen jatkokokous pidettiin keskiviikkona 23.5. Hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi hyväksyttiin, sekä valittiin seuralle uusi puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.
TTK:n alkuperäisen suunnitelman mukaista kansallisessa juniorisarjassa kisaavaa joukkuetta ei saatukaan kasattua.
Kevätkokous jouduttiin keskeyttämään Peltolan koulun sulkeutuessa tänään 21.45
Suurkiitokset kevätnäytöksen katsojille, luistelijoille, valmentajille ja kaikille näytöstä järjestelyissä mukana olleille vanhemmille.
Hallitus tulee tutkimaan tapahtumat, joiden vuoksi luistelukoululle luvattua jäätä ei ollutkaan lauantaina 14.4.
TTK:n kevätkokous pidetään 25.4.2012 klo 18.00 Peltolan koululla