Viikon 31 aikatauluissa oli virhe. Uusi aikataulu viikolle 31 on alla, samoin viikon 32 aikataulu. Pahoittelemme viime hetken korjausta! Lisäys: Myös Ice Melodyn viikon 31 aikatauluissa oli virhe. Tarkemmat tiedot muokkasivuilla ja IM:n sähköpostitiedotteissa.
Seuran toimisto on avoinna elokuussa maanantaisin klo 17-18.30. Syyskuussa arkisin klo 9-16. Luistelukouluun liittyvissä asioissa laita sähköpostia osoitteeseen luistelukoulu.ttk(at)kolumbus.fi
TTK:n aikuisten luistelukoulussa luisteleva Raija Linden sijoittui toiseksi kansainvälisesssä aikuisten kilpailussa Oberstdorfissa. Raija on ahkerasti kiertänyt eri kilpailuja sekä harjoitellut myös muiden seurojen jäillä.
Lumikuningatar DVD:n tilanneet voivat noutaa omansa torstaina 5.5. klo 16.00 - 18.00 tai perjantaina 6.5. klo 16.00 - 17.30 TTK:n kokoustilasta jäähallilta. Huomioithan, että vain maksetut DVD:t luovutetaan tilaajille. Ne jotka halusivat DVD:n kotiin postitettuna, saavat ne heti ensi viikon alussa, sillä ne laitetaan postiin torstaina tai perjantaina.
Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Peltolan koululla ke 27.4. Kokouksessa hyväksyttiin kauden 2011-2012 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valittiin seuralle uusi hallitus.
Seuran kevätkokouksessa palkittiin kauden 2010-11 Tsemppari –luistelijat ja 3 hypyn suorittaneet sekä arvokisoissa menestyneet. Tsemppareille ja arvokisamenestyjille annettiin pienet stipendit ja 3 hypyn saavuttaneille perinteisesti kultainen luistinkoru.
TTK:n muodostelmaluistelun tulokasjoukkue Ice Sympathy alkaa jo valmistautumaan ensi kauteen. Järjestämme yhteisen tilaisuuden uusille kiinnostuneille luistelijoille ja heidän vanhemmilleen 10.5 klo. 18.30 – 19.30 Peltolan koululla Valttiareenan vieressä. Tule kuulemaan toiminnastamme ja suunnittelemaan tulevaa syksyä (mm. aikataulua ja harjoitusvaatteita). Tiedossa infoa vanhemmille sekä pieni yhteinen tuokio lapsille nykyisten symppisten kanssa. Lisää tietoa saat ttk:n nettisivuilta (muodostelmaluistelu -> joukkueet -> Ice Sympathy). T. Mari-valmentaja ja kaikki symppikset
TTK haluaa kehittää toimintaansa ja sen vuoksi haluamme jäsenistömme vastaavan seurakyselyyn. Seurakysely on toteutettu yhteistyössä Nuori Suomen kanssa. Vastausaikaa on 1.5.2011 asti.
Raija Linden on ollut kauden 2010-11 TTK:n luistelukoulussa. Luistellessaan siellä, hän sai kipinän kokeilla taas kilpailemista monen vuoden tauon jälkeen, tällä kertaa aikuisten harrastesarjassa.