Ajankohtaista

Pajulahden leirillä on puhjennut raju vatsatautiepidemia, joka on viimeisimpien tietojen mukaan sairastuttanut suurimman osan Ice Fantasy -joukkueestamme valmentajineen.
Viikon 31 aikatauluissa oli virhe. Uusi aikataulu viikolle 31 on alla, samoin viikon 32 aikataulu. Pahoittelemme viime hetken korjausta! Lisäys: Myös Ice Melodyn viikon 31 aikatauluissa oli virhe. Tarkemmat tiedot muokkasivuilla ja IM:n sähköpostitiedotteissa.
Seuran toimisto on avoinna elokuussa maanantaisin klo 17-18.30. Syyskuussa arkisin klo 9-16. Luistelukouluun liittyvissä asioissa laita sähköpostia osoitteeseen luistelukoulu.ttk(at)kolumbus.fi
TTK:n aikuisten luistelukoulussa luisteleva Raija Linden sijoittui toiseksi kansainvälisesssä aikuisten kilpailussa Oberstdorfissa. Raija on ahkerasti kiertänyt eri kilpailuja sekä harjoitellut myös muiden seurojen jäillä.
Lumikuningatar DVD:n tilanneet voivat noutaa omansa torstaina 5.5. klo 16.00 - 18.00 tai perjantaina 6.5. klo 16.00 - 17.30 TTK:n kokoustilasta jäähallilta. Huomioithan, että vain maksetut DVD:t luovutetaan tilaajille. Ne jotka halusivat DVD:n kotiin postitettuna, saavat ne heti ensi viikon alussa, sillä ne laitetaan postiin torstaina tai perjantaina.
Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Peltolan koululla ke 27.4. Kokouksessa hyväksyttiin kauden 2011-2012 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valittiin seuralle uusi hallitus.
Seuran kevätkokouksessa palkittiin kauden 2010-11 Tsemppari –luistelijat ja 3 hypyn suorittaneet sekä arvokisoissa menestyneet. Tsemppareille ja arvokisamenestyjille annettiin pienet stipendit ja 3 hypyn saavuttaneille perinteisesti kultainen luistinkoru.
TTK:n muodostelmaluistelun tulokasjoukkue Ice Sympathy alkaa jo valmistautumaan ensi kauteen. Järjestämme yhteisen tilaisuuden uusille kiinnostuneille luistelijoille ja heidän vanhemmilleen 10.5 klo. 18.30 – 19.30 Peltolan koululla Valttiareenan vieressä. Tule kuulemaan toiminnastamme ja suunnittelemaan tulevaa syksyä (mm. aikataulua ja harjoitusvaatteita). Tiedossa infoa vanhemmille sekä pieni yhteinen tuokio lapsille nykyisten symppisten kanssa. Lisää tietoa saat ttk:n nettisivuilta (muodostelmaluistelu -> joukkueet -> Ice Sympathy). T. Mari-valmentaja ja kaikki symppikset
TTK haluaa kehittää toimintaansa ja sen vuoksi haluamme jäsenistömme vastaavan seurakyselyyn. Seurakysely on toteutettu yhteistyössä Nuori Suomen kanssa. Vastausaikaa on 1.5.2011 asti.
RSS ATOM