Iloinen uutinen tavoitti kaikki TTK:laiset kun Kanadan, Barriessä valmentava ja asuva Markus Leminen ilmoitti tulostaan koti Suomeen joulun viettoon. TTK:n valmentajat nappasivat miehen saman tien valmennushommiin.
TTK:n Julian Lagus ja Cecilia Törn saivat lisäjännitystä Saksan Dortmundin kilpailuun lentohenkilökunnan lakon ja paikallisten harjoitusolosuhteiden muodossa.
A-P Nurmenkari vierailemassa K1:sten jäällä.
Tikkurilan Taitoluisteluklubin sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 22.11. 2010 klo 18.00 alkaen Peltolan koulun auditoriossa.
Tikkurilan Taitoluisteluklubi järjestää alue- ja kutsukilpailut Tikkurilan Valtti Areenan harjoitushallissa lauantaina 4.12.2010. Aluekilpailussa kilpailevat Aluenoviisit, Aluejuniorit ja Taitajat. Kutsukilpailuissa kilpailevat Minit tyttöjen ja poikien sarjassa, Silmut B vanhemmat ja Silmut pojat. Seuran omat luistelijat NuSu 1 ja NuSu 2 ryhmistä osallistuvat kilpailuihin.