Tikkurilan Taitoluisteluklubin sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 22.11. 2010 klo 18.00 alkaen Peltolan koulun auditoriossa.
Tikkurilan Taitoluisteluklubi järjestää alue- ja kutsukilpailut Tikkurilan Valtti Areenan harjoitushallissa lauantaina 4.12.2010. Aluekilpailussa kilpailevat Aluenoviisit, Aluejuniorit ja Taitajat. Kutsukilpailuissa kilpailevat Minit tyttöjen ja poikien sarjassa, Silmut B vanhemmat ja Silmut pojat. Seuran omat luistelijat NuSu 1 ja NuSu 2 ryhmistä osallistuvat kilpailuihin.
Viikonloppuna Espoon Matinkylässä pidetyissä SM-seniori /juniorisarjan ensimmäisissä SM-valintakilpailuissa Cecilia Törn jatkoi vahvaa työskentelyään. Jo edellisenä viikonloppuna käydyssä kansainvälisessä Finlandia Trophyssä alkanut onnistumisen sarja sai jatkoa vain viikko kovan kilpailurupeaman jälkeen.
Kunkin SM-sarjan luistelijan, joukkueen jäsenen, valmentajan ja seuran virallisten edustajien on täytettävä ja allekirjoitettava lomake. Lomake palautetaan STLL:n. TTK:n luistelijoiden lomakkeet allekirjoittaa toiminnanjohtaja Merja Hedman. Tulosta lomake liitetiedostosta kilpailut sivulla tai STLL:n sivulla, täytä tietosi ja toimita seuran toimistoon tai postilaatikkoon Areenan aulassa. Toimitamme allekirjoitetut lomakkeet STLL:oon.
Kiitos FT-10 jäänpaikkaajille ja Gate-tytöille