Tikkurilan Taitoluisteluklubin sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 22.11. 2010 klo 18.00 alkaen Peltolan koulun auditoriossa.
Tikkurilan Taitoluisteluklubi järjestää alue- ja kutsukilpailut Tikkurilan Valtti Areenan harjoitushallissa lauantaina 4.12.2010. Aluekilpailussa kilpailevat Aluenoviisit, Aluejuniorit ja Taitajat. Kutsukilpailuissa kilpailevat Minit tyttöjen ja poikien sarjassa, Silmut B vanhemmat ja Silmut pojat. Seuran omat luistelijat NuSu 1 ja NuSu 2 ryhmistä osallistuvat kilpailuihin.
Viikonloppuna Espoon Matinkylässä pidetyissä SM-seniori /juniorisarjan ensimmäisissä SM-valintakilpailuissa Cecilia Törn jatkoi vahvaa työskentelyään. Jo edellisenä viikonloppuna käydyssä kansainvälisessä Finlandia Trophyssä alkanut onnistumisen sarja sai jatkoa vain viikko kovan kilpailurupeaman jälkeen.
Kunkin SM-sarjan luistelijan, joukkueen jäsenen, valmentajan ja seuran virallisten edustajien on täytettävä ja allekirjoitettava lomake. Lomake palautetaan STLL:n. TTK:n luistelijoiden lomakkeet allekirjoittaa toiminnanjohtaja Merja Hedman. Tulosta lomake liitetiedostosta kilpailut sivulla tai STLL:n sivulla, täytä tietosi ja toimita seuran toimistoon tai postilaatikkoon Areenan aulassa. Toimitamme allekirjoitetut lomakkeet STLL:oon.
Kiitos FT-10 jäänpaikkaajille ja Gate-tytöille
TTK:n seuratuotteet kaudelle 2010-11 ovat tulleet myyntiin. Tuotteita voi tilata 30.9.2010 asti osoitteesta www.ilmari.fi/ttk Kuvat tuotteista löytyvät tämän tekstin alta olevista liitteistä. Katso tarkkaan tuotteen nimi ja hinta ennen tilaamista. Huomioi, että lasten ja aikuisten tuotteilla saattaa olla oma tilauslomake.
Vasta 16v täyttänyt Tikkurilan Taitoluisteluklubin luistelija jatkaa matkaansa menestyksen tiellä.Viime kauden hyvien tulosten ansiosta, Suomen Mestaruus-hopeaa juniorisarjassa ja saman sarjan Pohjoismaiden Mestaruus-pronssia, Cecilia tuli noteeratuksi upealla tavalla. Syksyn kynnyksellä Suomen Taitoluisteluliitto palkitsi nuoren urheilijan valitsemalla hänet Sotshi-14 Olympia joukkueeseen.