Tiksi IceClub 2017

Järjestyksessä kuudes TTK:n Tiksi IceClub 2017 muodostelmaluistelun kutsukilpailu järjestetään lauantaina 21.1.2017 TRIO Areenalla.

Yleistä infoa yleisölle:

Saapuminen

Pysäköintipaikkoja on hallin läheisyydessä rajoitetusti. Toivomme yleisön saapuvan kimppakyydeillä sekä varautuvan tarvittaessa viemään autonsa pidemmälle parkkiin.

Jäähallille on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Tikkurilan rautatieasemalta kävely noin 1 kilometri tai bussit 571, 624, 631. Pysäkki Tikkurilan jäähalli, Läntinen Valkoisenlähteentie 54, https://www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulut

Liput

Katsomossa on numeroimattomat paikat. Kilpailupäivänä lippuja on saatavissa kilpailupaikan pääovelta klo 8.00 alkaen, maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti. Pääsylippujen hinnat: Aikuiset 10 €, Lapset (4-16 v) ja eläkeläiset 5 €

Käsiohjelma

Käsiohjelmat ovat myynnissä käteisellä. Yksityishenkilöt voivat ostaa painettuun käsiohjelmaan kannatusilmoituksen, eli esimerkiksi vapaan tervehdyksen luistelijalle tai joukkueelle. Kannatusilmoituksen hinta on 20 euroa ja maksimimerkkimäärä on 160 merkkiä. Laskutus sähköpostilla.

Aineisto torstaina 15.12.2016 mennessä osoitteella: levijarvi@gmail.com  ja kopiona tikkurilan.taitoluisteluklubi@kolumbus.fi

Kisoissa

Turvallisuussyistä lahjojen heittäminen jäälle on kielletty. Lahjat voi jättää niitä varten varattuihin joukkueittain nimettyihin kasseihin (sisääntuloaulassa pääovesta vasemmalle), joista järjestäjät toimittavat ne luistelijoille pukukoppeihin.

Salamavalojen käyttö valokuvatessa on ehdottomasti kielletty.

Toivomme, että liikkumista katsomossa vältettäisiin kisasuoritusten aikana

Kilpailun tiedot

Kilpailu