Luistelukoulu, Kehitysryhmät ja Harrastajat

Tikkurilan Taitoluisteluklubin luistelukoulu on tarkoitettu 3 - 10 -vuotiaille luistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille.  Luistelukoulussamme on omat ryhmät harrastuksen vasta aloittaville ja jo aikaisemmin luistelleille lapsille. Kaikki ryhmämme harjoittelevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Tikkurilan Trio Areenalla ja harjoitushallissa.

Luistelukoulussa voit luistella kerran tai kahdesti viikossa, tiistaina ja/tai lauantaina. Jäällä harjoitellaan iän ja taitotason mukaan jaetuissa pienryhmissä. Ohjaajamme huolehtivat ryhmien jaosta ja muodostamisesta. Harjoittelemme luistelun alkeita erilaisten teemojen ja leikkien kautta. Luistelukoulumme toimii myös hyvänä ponnahduslautana jääkiekkouraa suunnitteleville pojille!

Luistelukoulussa on syyskausi ja kevätkausi. Syksyllä luistellaan syyskuusta joulukuuhun ja keväällä tammikuusta huhtikuuhun. Luistelukertoja on sekä syys- että kevätkaudella 13-15. Ajankohta ja kertojen määrä vaihtelee jäähallien aukiolon mukaan.

Mukaan tarvitset omat joustavat vaatteet, luistimet, hanskat ja halutessasi kypärän.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Luistelukoulustamme:

>> Luistelukoulu

Luistelukoulusta matka jatkuu kehitys- tai harrasteryhmiin:

>> Timantit

>> MuokkaTintit

>> YksäriTintit

>> Taiturit kouluikäisten harrasteryhmä

Lisäksi seurastamme löytyy Aikuisille:

>> Aikuisten harrasteryhmä Konkarit

>> Aikuisten Balettiryhmä

Lisätiedustelut
Luistelukoulun vastuuvalmentaja Satu Laitinen