Luistelukoulu, Kehitysryhmät ja Harrastajat

Tikkurilan Taitoluisteluklubin luistelukoulu on tarkoitettu 3 - 10 -vuotiaille luistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille.  Luistelukoulussamme on omat ryhmät harrastuksen vasta aloittaville ja jo aikaisemmin luistelleille lapsille. Kaikki ryhmämme harjoittelevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Tikkurilan Trio Areenalla ja harjoitushallissa

Luistelukoulussa voit luistella kerran tai kahdesti viikossa, tiistaina ja/tai lauantaina. Harjoittelemme luistelun alkeita erilaisten teemojen ja leikkien kautta. Luistelukoulumme toimii myös hyvänä ponnahduslautana jääkiekkouraa suunnitteleville pojille!

Luistelukoulumme syyskausi alkaa syyskuussa ja huipentuu joulukuussa pidettävään puurojuhlaan. Kevätkausi alkaa tammikuussa ja huipentuu koko seuran yhteiseen kevätnäytökseen huhtikuussa. Luistelukoulun voit aloittaa aina syyskauden tai kevätkauden alkaessa.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Luistelukoulustamme:

>> Luistelukoulu

Luistelukoulusta matka jatkuu kehitys- tai harrasteryhmiin:

>> Timantit

>> MuokkaTintit

>> YksäriTintit

>> Taiturit kouluikäisten harrasteryhmä

Lisäksi seurastamme löytyy Aikuisille:

>> Aikuisten harrasteryhmä Konkarit

>> Aikuisten Balettiryhmä

Lisätiedustelut
Luistelukouluvastaava Satu Laitinen