Luistelukoulu

Helmikuussa hiihtolomaviikolla ilmaisia ja avoimia luistelutunteja 3 - 10 vuotiaille:
>> Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen toukokuun 2018 luistelukouluun!
>> Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Ryhmät

Luistelukoulussamme voit harjoitella kerran tai kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja / tai lauantaisin.

• Tenavat ryhmässä harjoittelevat alle kouluikäiset 3 - 6 -vuotiaat lapset

• Koululaisten ryhmässä harjoittelevat kouluikäiset 7 - 10 -vuotiaat lapset

• Lapsi + Vanhempi ryhmä yli 2-vuotiaille lapsille

Luistelukoulussa harjoitellaan iän ja taitotason mukaan jaetuissa pienryhmissä. Kumpanakin päivänä on tarjolla eri tasoisia pienryhmiä. Luistelukoulussa valitaan itselle sopiva ajankohta. Me huolehdimme siitä, että lapselle löytyy omaa taitotasoa vastaava pienryhmä.

Luistelukoulun ohjaajat seuraavat lapsen kehittymistä ja siirtävät hänet tarvittaessa sopivampaan pienryhmään. Pienryhmästä toiseen voi siirtyä kesken kaudenkin.

Kevätkausi 2018
Kevään luistelukoulu alkaa tammikuussa 2018 ti 9.1. ja la 13.1. riippuen luisteletko tiistain vai lauantain ryhmässä.

Luistelukoulu jatkuu normaalisti viikolle 16 asti. Tämän jälkeen viikolla 17 tiistaina 24.4.2018 on vielä korvauskerta.

Harjoitusajat

Jääharjoitus (tenavat, koululaiset ja lapsi + vanhempi ryhmä) tiistaisin klo. 18.15 - 19.00 Trio harjoitushallissa

Jääharjoitus (tenavat, koululaiset ja lapsi + vanhempi ryhmä) lauantaisin klo. 12.00 - 12.45 Trio Areenalla

Hinta kevätkaudelle

Luistelukoulu 1 krt/vko

170 euroa + jäsenmaksu 25 euroa

Luistelukoulu 2 krt/vko

270 euroa + jäsenmaksu 25 euroa

Kausimaksu sisältää luistelukoululisenssin joka sisältää vakuutuksen.

Huom! Menneet kerrat otetaan huomioon laskutuksessa!

Huom! Jäsenmaksua ei tarvitse maksaa uudelleen kevätkaudella 2018, jos olet ollut mukana ja syyskaudella 2017.

Lisätiedustelut luistelukoulusta:
tikkurilan.taitoluisteluklubi(a)kolumbus.fi / luistelukoulu.ttk(a)hotmail.fi