Luistelukoululisenssi

Voit tilata seuraltamme Suomen Taitoluisteluliiton tarjoaman Luistelukoululisenssin. Luistelukoululisenssi on tarkoitettu alle 15- vuotiaille luistelukoululaisille ja vain 1-2 kertaa viikossa harjoitteleville.

Lisenssi sisältää vakuutuksen joka on 10,00 € / luistelija. Vakuutus on voimassa 1.7.2016 - 30.6.2017. Seura ilmoittaa kaikki lisenssin ostaneet Suomen Taitoluisteluliittoon.

Lisenssi ei ole pakollinen, jos lapsellanne on oma vakuutus. Tarkistakaa vakuutusyhtiöstä, että se kattaa vapaa-ajalla ohjatun harrastamisen / liikunnan. Seuralla ei ole erikseen vakuutusta luistelukoululaisille vaan jokainen on velvoitettu hoitamaan oman vakuutuksen tai luistelukoululisenssin.

Lisenssin voi tilata Luistelukouluilmoittautumisen yhteydessä tai sähköpostitise tikkurilan.taitoluisteluklubi(a)kolumbus.fi

>> Tapaturman sattuessa