Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voiko luistelukouluun osallistua vaikka ei vielä osaa luistella?

Tottakai voit osallistua luistelukouluun vaikka et vielä osaa luistella. Toivomme kuitenkin, että pienet lapset kykenevät maalla kävelemään luistimet jalassa.

Voivatko vanhemmat tulla jäälle lapsen kanssa?

Luistelijoiden vanhemmat odottavat harjoitusten ajan katsomossa, näin ollen lapset ja ohjaajat pystyvät keskittymään rauhassa luistelun opetukseen. Lisäksi toivomme että vanhemmat eivät tulisi kengillä vaihtoaitioon, koska sinne kantautuu kenkien mukana kiviä ja hiekkaa. Tämä voi olla vaarallista, jos esimerkiksi kivi joutuu luistimen terän alle. Lisäksi kivet tylsyttävät turhaan luistimien teriä.

Vanhemmat pääsevät mukaan jäälle vuosittain ennen joulua Puurojuhlan yhteydessä järjestettävässä perheluistelussa sekä seuran vuosittaisena luistelupäivänä, joka järjestetään syksyllä kauden alkaessa.

Voiko lapsen luistelukouluryhmää vaihtaa kesken kauden?

Ryhmää voi vaihtaa, mikäli ohjaaja on sitä mieltä, että ryhmän vaihto on lapsen kehitykselle hyväksi. Ohjaaja tiedottaa ryhmien vaihdoista myös toimistoa, joka on yhteydessä vanhempiin laskuasioissa.

Voiko luistelukouluharjoitus kerran korvata toisella harjoitustunnilla?

Pyrimme järjestämään kerran kaudessa korvaavan harjoituskerran. Tälle tunneille voi osallistua, jos lapsi on ollut pois harjoituksista esimerkiksi sairauden vuoksi. Tiedotamme korvaavista kerroista erikseen sähköpostitse sekä TTK:n kotisivuilla.
Kauden aikana poissaoloja ei voi muuten korvata, esim lomamatkojen vuoksi.

Syyskauden 2017 korvauskerta järjestetään viikolla 51. Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Voiko kausimaksusta saada hyvitystä poissaolojen vuoksi?

Ainoastaan lääkärintodistuksella voi saada hyvitystä maksusta. Seuralla on käytäntönä kahden viikon omavastuuaika ja vasta sen jälkeen hyvitämme maksua. Lääkärintodistus tulee viipymättä toimittaa seuran toimistolle osoitteeseen tikkurilan.taitoluisteluklubi@kolumbus.fi tai Trio Areenalla (jään taso) sijaitsevaan TTK:n postilaatikkoon.

Olen hukannut kausimaksulaskun, mistä saan uuden?

Kausimaksut laskutetaan kauden alussa ensimmäisen harjoituskerran jälkeen. Muistakaa kirjoittaa sähköpostiosoite oikein ilmoittautumisen yhteydessä ja käyttäkää sellaista osoitetta, joka on aktiivisessa käytössänne. Mikäli laskua ei löydy, toimisto lähettää sen mielellään uudestaan.

Maksun eräpäivä meni, perutaanko lapseni osallistuminen ryhmään?

Laskuilla on aina 14 päivän maksuaika. Osallistuminen voidaan perua, mikäli ryhmä on täynnä ja maksu on maksamatta.

Mistä löydän luistelukoulun kauden aikataulun?

Kauden luistelukoulutuntien teemat löytyvät kotisivuilta. Teematuntien kalenteria kannattaa lukea viikottain, sillä jotkut teematunnit saattavat sisältää välineen tunnille. Tiedotamme poikkeusaikatauluista seuran kotisivuilla ja sähköpostitse.

Mikä on seuraava ryhmä luistelukoulun jälkeen?

Luistelukoulusta siirrytään seuran kehitysryhmä Timantteihin. Timantit -ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa jäällä ja kerran viikossa oheisharjoituksissa. Timantti ryhmään siirrytään, kun ohjaaja suosittelee ryhmään nousua.

Lisäksi luistelukoulusta voi siirtyä Taiturit -ryhmään, joka on harrasteryhmä yli 9 -vuotiaille lapsille. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa maanataisin ja lauantaisin. Ryhmään voi siirtyä myös kesken kauden jokaisen kuukauden alkaessa.

Seuran ryhmäkaavio ja eteneminen ryhmissä löytyy täältä.

Jos et löytänyt omaan kysymykseesi vastausta tältä sivulta niin ota yhteyttä seuran toimistoon tikkurilan.taitoluisteluklubi@kolumbus.fi tai puh. 050 522 4064