Muodostelmaluistelu

Muodostelmaluistelu on taitoluistelun joukkuelaji, jossa joukkueen on tarkoitus luistella samanaikaisesti ja samalla tavalla. Iästä tai tasosta riippumatta yhdessä olo ja luistelusta nauttiminen ovat tärkeimpiä asioita, joita muodostelmaluistelussa arvostetaan. Muodostelmaluistelu on Suomessa kovatasoista ja siitä onkin osoituksena sekä junioreiden- että senioreiden MM-mitalit useiden vuoden ajalta.

Tikkurilan Taitoluisteluklubissa toimii tällä hetkellä viisi kilpailevaa muodostelmaryhmää: tulokkaat Ice Sympathy, minorit Ice Melody, SM-noviisit Ice Fantasy, SM-Juniorit  ja aikuiset Ice Comedy. Kaudella 2015 - 2016 seuraan perustettiin uusi kehitysryhmä MuokkaTintit ja kaudella 2016 - 2017 uusi SM-Juniorijoukkueemme aloitti toimintansa. Tavoitteenamme on edelleen kehittää ja laajentaa TTK:n muodostelmaluistelutoimintaa ja kasvattaa taitavia luistelijoita muodostelmajoukkueisiimme.

Joukkueisiin pyritään pääsääntöisesti keväisin jäällä järjestettävien testien kautta. Jos innostuit kuitenkin jo aikaisemmin, ota rohkeasti yhteyttä seuramme muodostelmaluistelun vastuuvalmentajaan:

Katariina Luotonen
Katariina.luotonen(a)gmail.com