Ice Sympathy

Tulokasjoukkue Ice Sympathy tarjoaa mahdollisuuden tutustua muodostelmaluisteluun. Tällä  kaudella  joukkue valmistaa oman kisaohjelman  ja osallistuu muutamaan tulokassarjan kisaan. Ice Sympathyssa on joukko iloisia monenikäisiä ja -taitoisia luistelijoita.

Ice Sympathy harjoittelee muodostelmaluistelua 3 - 4 kertaa viikossa Trio Areenalla. Harjoituksissa keskitymme perusluistelun alkeisiin sekä tutustumme muodostelmaluistelun alkeisiin ja peruskuvioihin. Tavoitteenamme on oppia luistelemaan yksin sekä ennenkaikkea yhdessä joukkueena ja hyvällä mielellä!  Joukkueen luistelijoilla on lisäksi mahdollisuus maanantaisin harjoitella perusluistelutaitoja tekniikkajäällä yhdessä Ice Melody joukkueen kanssa.

Ice Melody

Minorijoukkue Ice Melody on seuran vauhdikas ja energinen muodostelmajoukkue, jossa luistelee kilpailu-uraansa aloittelevia sekä jo muutaman vuoden kilpailleita nuoria luistelijoita. Joukkue koostuu  8 -12-vuotiaista motivoituneesta tytöistä, joiden yhteisenä tavoitteena on oppia jatkuvasti uutta ja kehittää jo olemassa olevia taitoja.

Joukkue on ainutlaatuinen sekoitus nuorta innokkuutta ja iloisuutta, ja juuri tästä pirteästä olemuksesta Ice Melody on saanut kiitosta myös kilpa-areenoilla. Mellujen mahtava yhteishenki leviää usemmiten katsomoihin saakka ja saa hymyn huulille myös päivittäin harjoituksissa!

Joukkueen tavoitteena on puhtaiden kisasuoritusten tekeminen, aina parhaansa yrittäminen sekä hyvä tsemppi kaikissa harkoissa ja kisoissa. Tärkeitä tavoitteita ovat myös kisakokemusten kartuttaminen sekä onnistumisen elämykset niin harjoituksissa kuin kilpailuissakin! Tähtäimenä on lisäksi mitalisijoitukset joissain kilpailuissa kauden aikana.

Myös jatkossa toimimme niin, että kaikilla hyvä olla joukkueessa ja kauden aikana opitaan mahdollisimman paljon uutta sekä pidetään yhdessä hauskaa!

Ice Fantasy

Seuramme noviisijoukkue Ice Fantasy kilpailee Suomen kovatasoisessa SM-noviisisarjassa. Joukkue koostuu motivoituneista, jo hieman pidempään luistelleista 11 - 15 -vuotiaista tytöistä, joiden tavoitteena on hioa taitojaan ja oppia koko ajan enemmän ja enemmän niin yksilö- kuin joukkuetasollakin.

Ryhmä pursuaa intoa ja uuden oppimisen riemua, eikä pelkää kohdata uusia haasteita. Joukkuekavereiden tuki ja kannustus, sekä monet yhdessä koetut hetket vievät joukkuettamme kohti hienoja suorituksia. Jokainen fantsu tuo oman lisämausteensa pirteään ja iloiseen joukkoomme.

Ice Infinity

Seuramme juniorijoukkue Ice Infinity kilpailee Suomen kovatasoisessa SM-Juniorisarjassa.

Ice Comedy

TTK:n aikuismuodostelmajoukkue Ice Comedyssä luistelee eri-ikäisiä naisia, jotka haluavat kehittyä luistelijoina ja joukkueena. Vuosien varrella komediennet ovat syttyneet mm. Tina Turnerin energisyydestä, Satumaan kaihosta, Mambon kiihkeistä rytmeistä ja Lontoossa seikkailevasta salaisesta agentista. Ice Comedy kilpailee 17. kautta kansallisessa aikuisten sarjassa.