Valmentajat

Katariina Luotonen

Muodostelmaluistelun vastuuvalmentaja
puh. 050 3745533
Katariina.luotonen(a)gmail.com

Ice Melody, Ice Fantasy ja Ice Infinity joukkueiden vastuuvalmentaja. 

Kata luisteli itse yksinluistelijana 15-vuotiaaksi asti jonka jälkeen siirtyi jäätanssin kautta Marigold IceUnity-joukkueeseen. Aktiiviuransa jälkeen hän siirtyi valmennuspuolelle ja ennen TTK:ta hän toimi Helingin Luistelijoissa junioreiden ja senioreiden kakkosvalmentajan. Koulutukseltaan Kata on fysioterapeutti.

Kata siirtyi keväällä 2013 TTK:hon. Kata kokee uudet kuviot mielekkäänä haasteena ja mahdollisuutena ja toivoo, että tulevaisuus on täynnä riemua ja onnistumisia TTK:n joukkueiden kanssa!

Sara Vedenoja

Ice Sympathy,  Ice Fantasy, Ice Infinity joukkueiden vastuuvalmentaja. 

Oman kilpailu-uransa jälkeen Sara liittyi syksyllä 2013 TTK:n valmennustiimiin. Omalla urallaan Sara luisteli 15-vuotiaaksi asti yksinluistelijana, jonka jälkeen tie vei HL:n muodostelmaan. Viimeiset viisi vuotta hän luisteli Marigold IceUnityn riveissä. Aikoinaan oma ura alkoi niin ikään TTK:n luistelukoulusta, joten Tikkurilaan palaaminen tuntui luonnolliselta askeleelta. Tällä hetkellä Sara opiskelee sosiaalialaa.

Saralle valmentaminen on hyvin lähellä sydäntä, sillä siinä saa edelleen olla rakkaan lajin parissa ja jakaa osaamistaan ja taitoja, joita kokemukset omalta uraltaan on hänelle opettanut. Lasten kanssa työskentely on antoisaa ja palkitsevaa. Uudet haasteet valmentamisen parissa tuntuu Sarasta hienolta mahdollisuudelta ja hän odottaa innoissaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Jenni Luoma

Ice Sympathy ja Ice Melody joukkueiden vastuuvalmentaja. 

  • Yksinluistelun sekä muodostelmaluistelun valmentaja
  • TTK:n kehitysryhmävastaava
  • Liikunnanohjauksen perustutkinto
  • Taitoluistelun 1 ja 2 tason valmentajakoulutus
  • Koulutettu hieroja ja urheiluhieronnan perustutkinto
  • Ennen TTK:a toiminut ohjaajana ja  tuntivalmentajana  JTL:ssä vuodesta 2002.

Satu Laitinen

Ice Comedy joukkueen ja MuokkaTintti ryhmän vastuuvalmentaja. 

  • Muodostelmaluistelun valmentaja
  • Taitoluistelun 1 tason valmentajakoulutus
  • Muodostelmaluistelun tekninen spesialisti
  • Ennen TTK:ta toiminut valmentajan HL:ssä vuodesta 2013

Saga Hägglund

Muodostelmaluistelun tuntivalmentaja. 

Maria "Mimmu" Autio

 

Maria on ammattitanssija. Hän on valmistunut Tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun Tanssitaiteen laitokselta keväällä 2015. Maria on esiintynyt muun muassa Tero Saarisen, Riku Lehtopolun sekä Jeremy Waden (USA/Berlin) teoksissa. 

Tanssia ja sen monia eri lajeja hän on opettanut vuodesta 2006 lähtien. 

Marialla on monen vuoden taitoluistelutausta yksinluistelijana, mikä on johdatellut hänet takaisin taitoluistelun pariin tanssinopettajan roolissa.