Tikkurilan Taitoluisteluklubi

Huhtikuussa viikolla 15 ilmaisia ja avoimia luistelutunteja kaikenikäisille:
>> Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry (TTK) aloitti Tikkurilan jääveikkojen taitoluistelujaostona. Omaksi seurakseen TTK rekisteröityi syyskuussa 1986. Tällä hetkellä Tikkurilan Trio Areenaa kotihallinaan pitävässä seurassa on noin 430 luistelijaa. TTK on yksi maamme johtavista taitoluisteluseuroista.

TTK:n perusajatus on tarjota Sinulle mukava harrastus ja mahdollisuus harrastaa laadukasta luistelua. Tavoitteemme on, että opit ja kehityt luistelijana omista lähtökohdistasi ja koet onnistuvasi harrastuksesi parissa.

Seuran toimintamuotoja ovat alle kouluikäisten luistelukoulutoiminta ja kouluikäisten harrastajaryhmät sekä kilpailumuotoisina yksinluistelu ja muodostelmaluistelu. Voit keskustella valmentajien kanssa, mikä olisi Sinulle paras harrastusmuoto.

TTK on Valon Sinettiseura. Sinetti takaa, että Sinettiseurassa luisteleva lapsi ja nuori nauttii harrastuksestaan ja saa onnistumisen elämyksiä sekä tasapuolista valmennusta. Sinettiseura on turvallinen kasvun paikka lapselle ja jokaisesta lapsesta ja nuoresta pidetään huolta. Sinettiseurassa laaditaan ryhmäkohtaisesti kausittain niin luistelijoiden kuin vanhempienkin pelisäännöt, joista pidetään kiinni. Valo organisaatio seuraa ja arvioi sinettiseura–aseman saaneita seuroja säännöllisin väliajoin siksi, että Sinettiseura kriteerit täytetään seuran toiminnassa jatkuvasti. Tietoa Sinettiseura toiminnasta Internetistä: http://www.sport.fi/urheiluseura/sinettiseurat

Tikkurilan Urheilupuistoon on loistavat liikenneyhteydet ja Tikkurilaan pääsee kätevästi junalla tai bussilla myös muilta paikkakunnilta!