Mehiläinen Liikuntaklinikka

Mehiläinen Liikuntaklinikka on Tikkurilan Taitoluisteluklubin terveyspalvelukumppani!

Rahallisen tuen saamisen edellytyksenä on, että seuran jäsenet ja perheenjäsenet ovat rekisteröityneet Urheilunettiin. Rekisteröityminen on nopeaa, joten tee se nyt heti.

Tikkurilan Taitoluisteluklubi on solminut yhteistyösopimuksen Mehiläinen Töölön ja Mehiläinen Kielotien Liikuntaklinikan kanssa 1.5.2013 alkaen:

Mehiläinen Töölö ja Mehiläinen Kielotie tarjoavat kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut, laboratorio- ja kuvantamispalvelut sekä monipuoliset kuntoutuspalvelut. Lisäksi tarjoamme kattavat leikkauspalvelut sekä sydänpalvelut Sairaala Mehiläinen Helsingissä, Töölön toimipisteessä. Seuran jäseniä hoitaa ammattitaitoinen Liikuntaklinikan henkilökunta.

Mehiläinen Töölö

Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki

Aukioloajat: yleislääkäripäivystys joka päivä klo 7-22, erikoislääkäreiden vastaanotot ma-pe klo 7.30-20 Seuran yhteyshenkilö: Taru Mäki, p. 040 552 8558

Mehiläinen Kielotie

Kielotie 7 A, 01300 Vantaa

Aukioloajat ma-to klo 7.30-20, pe klo 7.30-18, la klo 9-14, su klo 10-14 Seuran yhteyshenkilö: Anne Kurri, p. 040 560 2021

Ajanvaraus

Keskitetty ajanvaraus p. 010 414 00 tai  www.mehilainen.fi/ajanvaraus

Kumppanuus Mehiläisen kanssa tarjoaa seuralle ja sen jäsenille monia etuja:

• Urheilijoiden terveyteen perehtyneet asiantuntijat sekä nimetty yhteyshenkilö, joka auttaa käytännön asioissa

• Asiantuntevaa tukea urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon

• Kaikki urheilijan terveyspalvelut samasta paikasta ja ohjaus koko hoidon ajan

• Tapaturmatilanteissa apu löytyy yhdellä soitolla 010 414 00 (joka päivä klo 7-20)

• Apua vakuutusasioissa ja Mehiläisen toimiva yhteistyö vakuutusyhtiöiden kanssa

• OmaMehiläinen -palvelu omien terveystietojen seuraamiseen maksutta kaikkien seuran jäsenten ja heidän perheenjäsentensä käyttöön (linkki: www.omamehilainen.fi )

▪ Rahallista tukea seuran toimintaan jäsenten palvelukäytön mukaan – mitä enemmän seuran jäsenet ja perheenjäsenet käyttävät palveluita, sitä enemmän seura saa tukea!

(linkki:http://www.mehilainen.fi/liikuntaklinikka/urheilunetti?loc=776 )

URHEILUNETTI

Urheilunetti on Mehiläisen seurayhteistyöhön kehitetty työkalu, jonka avulla jokainen seuran jäsen voi tukea oman seuransa toimintaa. Urheilunettiin kirjautuminen on erittäin tärkeää.

Jokaisen Urheilunettiin kirjautuneen jäsenen tai perheenjäsenen asiakaskäynti Mehiläisessä (esim. käynti lääkärin vastaanotolla, fysioterapeutilla, laboratoriossa tai leikkauksessa) kerryttää ostokertymää, josta Mehiläinen maksaa markkinointibonusta takaisin seuralle.

Kirjautuminen:

1. Valitse oma seurasi valikosta 2. Täytä omat tietosi "Rekisteröidy" kohdasta 3. Täytä muiden perheenjäsentesi tiedot "Rekisteröi perheenjäsen" -kohdasta