SEURAPÄIVÄ 27.8.2019 LIIKUTTAA KAIKKIA 

Järjestämme tiistaina 27.8. klo 16.30-19 monipuolisen liikuntatapahtuman kaikenikäisille. 

Harjoitusjäähallissa on mahdollisuus kokeilla luistelua, kun omat varusteet ovat mukana, ja jäähallin ympäristön liikuntapisteillä järjestetään erilaisia, koko perheelle sopivia liikuntatuokioita. Tikkurilan Taitoluisteluklubi esittelee toimintaansa ja urheilupuiston liikuntamahdollisuuksia sekä tarjoilee hienoja luisteluesityksiä. 

Tapahtuma on kaikille vapaa ja ilmainen. Lämpimästi tervetuloa!   

LUISTELU ON PERUSTAITO - TERVETULOA LUISTELUKOULUUN!

Iloinen luistelukoulumme käynnistyy lauantaina 31.8.  Opit hauskalla tavalla monipuolisesti kehittäviä luistelutaitoja, pätevien ohjaajiemme opastuksessa. 

Ilmoittautuminen on käynnissä Luistelukoulun omalla sivulla.

Tutustu myös harrasteryhmiimme!

Napauta kuvaa ja tutustu luistelukouluumme

AUTA PERHEITÄ LÖYTÄMÄÄN  MONIPUOLINEN LUISTELUHARRASTUS 

Seuramme näkyy Facebookissa ja Instagramissa. Voit lähettää luistelukoulumainoksen myös pdf-tiedostona.  Kaikki harrastuksesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan toimintaamme seurapäivänä ti 27.8.2019!  

HARJOITUSAIKATAULUT 

Heinä-elokuun alustavat harjoitusaikataulut sekä peruskauden aikataulut on nyt julkaistu. Ne löytyvät  Harjoitusaikataulut -sivulta. Huomaathan, että aikatauluihin tulee vielä muutoksia. 

Peruskauden aikataulut käynnistyvät maanantaina 12.8.  mutta kaikilla elokuun viikoilla on tiedossa poikkeuksia. 

Seuraa tiedottamista! 


Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry (TTK), on yksi Suomen johtavista taitoluisteluseuroista sekä Olympiakomitean laatuohjelmaan kuuluva Tähtiseura.

Tikkurilan Taitoluisteklubi tarjoaa korkeatasoista valmennusta sekä yksin- että muodostelmaluistelussa. Toimintamuotojamme ovat alle kouluikäisten luistelukoulutoiminta ja kouluikäisten harrasteryhmät sekä huippu-urheilumuotoisina yksinluistelu ja muodostelmaluistelu.

Pääsääntöisenä harjoittelupaikkana toimii Tikkurilan urheilupuisto.

MENOSSA MUKANA