Seurapäivä ja siivoustempaus la 1.9.2018

Tikkurilan Taitoluisteluklubin Seurapäivä ja Siivoustempaus lauantaina 1.9.2018

#roskattominkaupunki #TTK #taidollatunteellakorkealle

Tikkurilan Taitoluisteluklubin järjestää Seurapäivän ja sen yhteydessä siivoustalkoot Tikkurilan Urheilupuiston alueen siistimiseksi lauantaina 1.9.2018. Kaikki Tikkurilan alueen siisteydestä kiinnostuneet ja erityisesti urheilupuiston palveluita käyttävät ovat tervetulleita osallistumaan. Siivoustempauksessa mukana Vantaan Energia sekä VTK Kiinteistöt Oy.

klo. 12:00 -12:30 TTK:n luistelijoiden / ryhmien esiintymisiä Trio Areenan jäällä
klo. 12:30 -13:30 vapaata luistelua ja ohjattua toimintaa areenan jäällä
klo. 13:30 -14:30 siivoustalkoot Tikkurilan Urheilupuiston alueen siistimiseksi!

Koko tapahtuman ajan trio areenan aulassa käytettyjen luistelu- ja urheiluvälineiden varustepörssi. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Siivoustalkoiden tarkoituksena on siivota Tikkurilan Urheilupuiston, eli jäähallien, urheilutalon, uimahallin ja Peltolan koulun ympäristöt ja parkkipaikat.

Siivoustempauksen startti- ja lopetuspisteenä toimii Trio Areenan edusta, jossa järjestetään myös makkaran grillausta tempaukseen osallistuville.

Klikkaamalla Facebook tapahtumaan "osallistun" saamme arvion, kuinka paljon tilata jätesäkkejä, roskapihtejä ja hanskoja. FB Tapahtuma: https://www.facebook.com/events/313800909393694/?active_tab=about

Muistathan ottaa omat luistimet mukaan hallille, kaikki lapset ja aikuiset ovat tervetulleita jäälle testaamaan taitojaan ja nauttimaan luistelun riemusta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

* Varustepörssiin voi tuoda omia käytettyjä luistelu- ja urheiluvälineitä. Hinnoittele ja merkitse omat tuotteesi ja tuo areenan aulaan klo. 11:30 alkaen. Rahat myydyistä tuotteista ja noutamattomat tuotteet voi noutaa tapahtuman loputtua klo. 14:30.