Aikuisten harrasteryhmä Konkarit

Konkarit on seuran aikuisille tarkoitettu harrasteryhmä. Konkarit ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti taitoluistelun eri elementtejä. Tavoitteena on tarjota aikuisille mahdollisuus opetella ja kehittää taitoluistelun perustaitoja.

Konkarit -ryhmässä luistellaan 10 kerran lippuvihko -käytännöllä. Vihkon hinta on 115,00 euroa. Lisäksi kerran kauden aikana tulee maksaa 25,00 euron jäsenmaksu.

Ryhmän jokainen luistelija saa harjoitella omalla taitotasollaan ammattitaitoisen valmentajan opastuksella. Ryhmän vastuuvalmentajan toimii Siiri Turunen.

Harjoitukset ovat sunnuntaisin Hyrylässä klo 17:15-18:15.

Ilmoittaudu mukaan ryhmään täyttämällä alla oleva lomake. Ilmoittauduttuasi saat laskun sähköpostiisi ja linkin Konkareiden nimenhuuto-palveluun, josta löytyvät viikoittaiset harjoitusajat ja niihin ilmoittautuminen. Lippuvihkon saat valmentajalta ensimmäisissä harjoituksissa.

Voit halutessasi sopia myös yhdestä maksuttomasta kokeilukerrasta. Lisätiedustelut:

Enni Säntti

toimisto.ttk(a)gmail.com

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia