MuokkaTintit

MuokkaTinit keväällä 2017 ja valkku Sissi

Seuramme uusi Tintti-ryhmä on jaettu YksäriTintteihin ja MuokkaTintteihin. Ryhmiin siirrytään pääsääntöisesti luistelukoulun Timantit-ryhmästä. Innokkaan ryhmän tavoitteena on tutustua taitoluistelun elementteihin ja kehittää perusluistelua. Oheisharjoittelussa harjoitellaan luistelua tukevia liikkeitä sekä monipuolisesti eri liikuntataitoja.

Ryhmän jäsenet ovat innostuneita luistelusta ja haluavat kehittyä saavuttaakseen seuraavan ryhmän vaadittavat taidot. MuokkaTintti-ryhmästä on tavoitteena siirtyä muodostelmaluistelun kilpailevaan Tulokasjoukkueseen Ice Sympathyyn

Ryhmä harjoittelee kauden aikana elokuusta toukokuun loppuun. Ryhmän harjoitukset kevätkaudella 2017:

Maanantai
Tanssi Areenan Peilisali klo. 16.45 - 17.30
Jää HH klo. 17.45 - 18.30

Torstai
Jää HH klo. 15.15 - 16.00 (Yhdessä Ice Fantasy joukkueen kanssa)
Oheiset Areenan käytävä klo. 16.15 - 16.45

Lauantai
Jää A klo. 12.45 - 13.30
Oheiset Areenan käytävä tai Areenan peilisali klo. 13.45 - 14.15

MuokkaTinttien valmentajana toimii Sissi Leinonen ja vastuuvalmentajana Sara Vedenoja