MuokkaTintit

MuokkaTintit kevätkaudella 2018
Ryhmässä luistelevat (aakkosjärjestys): Carolina Beauchet-Filleau, Aurora Chiuminatti, Armita Eskandari, Tia Fu, Tiwen Fu, Miisa Hiltunen, Anni Hyttinen, Pinja Inkinen, Lotta Jokinen, Justina Jurkko, Vella Kovanen, Emilia Nordman, Hilma Päykkönen, Saana Pääkkö, Christel Saar, Ella Sarkki, Emma Savolainen, Stephany Shola, Sandra Siren, Jade Torkkola, Emilia Vallila, Susanna Vihma, Lotta Vulli, Noomi Wiksten, Enna Yrjälä.

Seuramme Tintti-ryhmä on jaettu YksäriTintteihin ja MuokkaTintteihin. Ryhmiin siirrytään pääsääntöisesti luistelukoulun Timantit-ryhmästä. Innokkaan ryhmän tavoitteena on tutustua taitoluistelun elementteihin ja kehittää perusluistelua. Oheisharjoittelussa harjoitellaan luistelua tukevia liikkeitä sekä monipuolisesti eri liikuntataitoja.

Ryhmän jäsenet ovat innostuneita luistelusta ja haluavat kehittyä saavuttaakseen seuraavan ryhmän vaadittavat taidot. MuokkaTintti-ryhmästä on tavoitteena siirtyä muodostelmaluistelun kilpailevaan Tulokasjoukkueseen Ice Sympathyyn

Ryhmä harjoittelee kauden aikana elokuusta toukokuun loppuun.

ML Tinttien harjoitusajat syyskaudella 2018:

Tiistaisin Jääharjoitus Tikkurila HH klo. 16:30 - 17:15 + Oheisharjoitus klo. 17:30 - 18:00
Torstaisin Jääharjoitus Tikkurila HH klo. 15:15 - 16:00 + Oheisharjoitus klo. 16:15 - 16:45
Lauantaisin Tanssi A PS klo. 11:45 - 12:30 + Jääharjoitus Tikkurila A klo. 12:45 - 13:30

MuokkaTinttien vastuuvalmentajana toimii Satu Laitinen.