Timantit

Timantit kevätkaudella 2018

Timantti -ryhmä on seuramme yksinluistelun ja muodostelmaluistelun yhteinen kehitysryhmä.

Kevätkaudella 2018 Timanteissa luistelee noin 20 tyttöä jotka ovat siirtyneet ryhmään luistelukoulustamme. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa jäällä ja kerran viikossa oheisharjoituksissa.

Ryhmän tavoitteena on oppia hyvä perusluistelutaito ja saada valmiudet taitoluistelun vaativampien elementtien harjoitteluun. Ryhmää valmentavat seuramme kokeneet valmentajat.

Ryhmä harjoittelee kauden aikana elokuun puolivälistä huhtikuun loppuun.

Timanttien harjoitusajat syyskaudella 2018

Tiistaisin Jääharjoitus Tikkurila HH klo. 16:30 - 17:15 + Oheisharjoitus klo. 17:30 - 18:00
Lauantaisin Jääharjoitus Tikkurila A klo. 12:00 - 12:45

Hinnat:

Timanttien kuukausittainen kausimaksu on 120 euroa / kk.

Laskutuskuukausia syyskauden aikana 4,5 kpl (elokuu vko 33 alkaen - joulukuu). Elokuulta laskutetaan puolikas kausimaksuerä.

Lisäksi kauden alkaessa laskutetaan seuran jäsenmaksu kaudelle 2018 - 2019 joka on 25 euroa.

Kuukausittainen maksu laskutetaan sähköpostitse aina kuukauden 1. päivänä.

Ilmoittautuminen:

Ryhmään ilmoittaudutaan mukaan luistelukoulustamme saatavien ohjeiden mukaisesti sähköpostitse.

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Jenni Luoma

Lisätiedustelut: