Luistelukoulu

Tikkurilan Taitoluisteluklubin luistelukoulu on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille monipuolisesta liikuntaharrastuksesta kiinnostuneille tytöille ja pojille.

Luistelukoulumme uudet sivut löytyvät täältä

Ilmoittautuminen kevätkauden 2020 luistelukouluun on auki uusilla nettisivuillamme. Ilmoittautumiseen pääset tästä .

Harjoitusajat

Alkajat ja kokeneemmat harjoittelevat samoina ajankohtina, kuitenkin omissa pienryhmissään:

tiistaisin klo 18.15-19.00

lauantaisin klo 10.00-10.45.

Luistelukouluryhmämme harjoittelevat Trio Harjoitushallissa Tikkurilassa.

Jääharjoitusten lisäksi luistelukoululaisimme järjestetään omia luistelukoulujumppia. Jumpassa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja.  Monia luistelutaitojakin on helpompi opetella ensin lenkkarit jalassa, joten jumppaan osallistuminen tukee hienosti myös luistelun oppimista. Jumpat pyörivät seuraavasti:

tiistaisin klo 17.30-18.00 kouluikäiset

lauantaisin klo 9.15-9.45 tenavat eli alle kouluikäiset

Lisätiedot:

Luistelukoulun vastuuvalmentaja Siiri Turunen

luistelukoulu.ttk@gmail.com

Timantit -kehitysryhmään kutsutaan luistelun alkeet jo hallitsevia 4-5 -vuotiaita lapsia. Timanteissa harjoitellaan kahdesti viikossa sekä jäällä että oheisissa. Timantit -ryhmään siirrytään pääsääntöisesti TTK:n omasta luistelukoulusta. Mikäli haluat siirtyä toisesta taitoluisteluseurasta Timantteihin, ota rohkeasti yhteyttä vastuuvalmentaja Siiri Turuseen.

kehitysryhma.ttk@gmail.com