Luistelukoulu

Tikkurilan Taitoluisteluklubin luistelukoulu on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille luistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Luistelukoulussamme on omat ryhmät harrastuksen vasta aloittaville ja jo aikaisemmin luistelleille lapsille. Luistelukoulussa harjoitellaan kerran tai kahdesti viikossa. Kaikki luistelukouluryhmät harjoittelevat Trio Areenalla Tikkurilassa.

Ilmoittautuminen luistelukoulun kevätkaudelle on auki. Luistelukoulun syyskausi alkaa tiistaina 8.1.2019 ja päättyy tiistaina 9.4.2019.

Timantit -kehitysryhmään valitaan luistelun alkeet jo hallitsevia 4-5 -vuotiaita lapsia. Timanteissa harjoitellaan kahdesti viikossa sekä jäällä että oheisissa. Timantit -ryhmään siirrytään pääsääntöisesti TTK:n omasta luistelukoulusta. Mikäli haluat siirtyä toisesta taitoluisteluseurasta Timantteihin, ota rohkeasti yhteyttä vastuuvalmentaja Jenni Luomaan.

kehitysryhma.ttk@gmail.com

Normaalien harjoitustuntien lisäksi luistelukoululaiset ja Timantit esiintyvät seuran Puurojuhlassa joulun alla sekä keväällä TTK:n jääshowssa. On hieno kokemus esiintyä suurelle yleisölle!

Lisätiedot:

Luistelukoulun vastuuvalmentaja Satu Laitinen

luistelukoulu.ttk@gmail.com

Yhteistyöluistelukoulu Kiekko-Vantaan kanssa!

Tammikuussa 2019 aloitamme yhteistyön Kiekko-Vantaan kanssa yhteisellä luistelukoulutoiminnalla. Yhteisen luistelukoulun tarkoitus on:

• tarjota molemmille seuroille lisäkerta luistelukouluun
  • tarjota arjen helpotusta perheille, joissa harrastavia lapsia on useampia ja harrastusaikataulujen yhteensovittaminen on haastavaa
  • haastaa meidät seuratoimijatkin pohtimaan, mitä kaikkea hyvää voimmekaan toisillemme tarjota
  • osoittaa, että eri lajien edustajat voivat yhdistää voimansa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi