Luistelukoulu

Tikkurilan Taitoluisteluklubin luistelukoulu on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille monipuolisesta liikuntaharrastuksesta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Alkajat ja kokeneemmat harjoittelevat omissa ryhmissään, kerran tai kahdesti viikossa:

tiistaisin klo 18.15-19.00

lauantaisin klo 10.00-10.45.

Luistelukouluryhmämme harjoittelevat Trio Harjoitushallissa Tikkurilassa.

Jääharjoitusten lisäksi luistelukoululaisimme järjestetään omia luistelukoulujumppia. Jumpassa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja.  Monia luistelutaitojakin on helpompi opetella ensin lenkkarit jalassa, joten jumppaan osallistuminen tukee hienosti myös luistelun oppimista. Jumpat pyörivät seuraavasti:

tiistaisin klo 17.30-18.00 kouluikäiset

lauantaisin klo 9.15-9.45 tenavat eli alle kouluikäiset

Syksyn 2019 luistelukoulun ohjelmassa on erilaisia hauskoja teemakertoja ja yhdessä liikkumista. Tutustu tarkemmin ohjelmaan täällä.  Normaalien harjoitustuntien lisäksi luistelukoululaiset esiintyvät seuran Puurojuhlassa joulun alla sekä keväällä TTK:n jääshowssa. Pienelle luistelijalle on hieno kokemus esiintyä areenalla suurelle yleisölle!

LUE LISÄÄ LUISTELUKOULUSTA JA ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLLÄ!

Lisätiedot:

Luistelukoulun vastuuvalmentaja Siiri Turunen

luistelukoulu.ttk@gmail.com

Timantit -kehitysryhmään kutsutaan luistelun alkeet jo hallitsevia 4-5 -vuotiaita lapsia. Timanteissa harjoitellaan kahdesti viikossa sekä jäällä että oheisissa. Timantit -ryhmään siirrytään pääsääntöisesti TTK:n omasta luistelukoulusta. Mikäli haluat siirtyä toisesta taitoluisteluseurasta Timantteihin, ota rohkeasti yhteyttä vastuuvalmentaja Siiri Turuseen.

kehitysryhma.ttk@gmail.com