Luistelukoulu

Tikkurilan Taitoluisteluklubin luistelukoulu on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille luistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Luistelukoulussamme on omat ryhmät harrastuksen vasta aloittaville ja jo aikaisemmin luistelleille lapsille. Luistelukoulussa harjoitellaan kerran tai kahdesti viikossa. Kaikki luistelukouluryhmät harjoittelevat Trio Areenalla Tikkurilassa.

Timantit -kehitysryhmään valitaan luistelun alkeet jo hallitsevia 4-5 -vuotiaita lapsia. Timanteissa harjoitellaan kahdesti viikossa sekä jäällä että oheisissa. Timantit -ryhmään siirrytään pääsääntöisesti TTK:n omasta luistelukoulusta. Mikäli haluat siirtyä toisesta taitoluisteluseurasta, ota rohkeasti yhteyttä vastuuvalmentaja Jenni Luomaan.

Normaalien harjoitustuntien lisäksi luistelukoululaiset ja Timantit esiintyvät seuran Puurojuhlassa joulun alla sekä keväällä TTK:n jääshowssa. On hieno kokemus esiintyä suurelle yleisölle!

Lisätiedot:

Luistelukoulun vastuuvalmentaja Satu Laitinen