Luistelukoulut

Luistelukoulu on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille lapsille. Luistelukoulussa harjoitellaan luistelun alkeita iän ja taitotason mukaan jaetuissa pienryhmissä. Me huolehdimme siitä, että lapselle löytyy omaa taitotasoa vastaava pienryhmä.

Ryhmät

Luistelukoulussa voit harjoitella kerran tai kaksi kertaa viikossa. Lisäksi lauantaisin järjestetään luistelukoulutunnin perään jumppatunti, jossa harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja.

• tiistaisin 18:15-19:00 Trio Areenan harjoitushallissa
  • lauantaisin 12:00-12:45 (myös lapsi+vanhempi -ryhmä) Trio Areenalla
  • lauantaisin jumppa 13:00-13:30 Trio Urheilutalon Painimolskilla

Luistelukoulun syyskausi alkaa 8.9.2018 ja päättyy 22.12.2018.

Hinta syyskaudelle

Luistelukoulu 1krt/vko 150 euroa + jäsenmaksu 25 euroa

Luistelukoulu 2krt/vko 250 euroa + jäsenmaksu 25 euroa

Lauantain jumppatunti 20 euroa (koko syyskausi)

• Luistelukoulussa on mahdollista käydä tutustumassa yhden kerran maksutta. Sovithan asiasta viimeistään edellisenä päivänä vastuuvalmentajan kanssa! luistelukoulu.ttk@gmail.com

HUOM! Jäsenmaksu maksetaan kerran kaudessa. Jos olet siis mukana syyskaudella, sitä ei tarvitse maksaa uudelleen kevätkaudella.

Lisätiedot:

luistelukoulun vastuuvalmentaja Satu Laitinen