Tämä on esikatselu. Pääset takaisin sulkemalla tämän välilehden.

Ilmoittautuminen luistelukouluun

• Ilmoittautuessasi varaat jo paikan lapsellesi luistelukoulusta
  • Laskutus tapahtuu sähköpostitse
  • Poissaoloja ei hyvitetä hinnassa, mutta kauden päätteeksi järjestetään korvauskerta niille, joilla on jäänyt luistelukoulukerta välistä
  • Luistelukoulumaksu sisältää luistelukoululisenssin (sis. vakuutuksen)
  • Mikäli haluat jostain syystä perua paikkasi luistelukoulussa, ilmoittakaa siitä luistelukoulu.ttk@gmail.com

Huomaathan, että painettuasi "Lähetä" -painiketta, sivustolle tulee kiitosviesti, mutta erillistä vahvistusviestiä ilmoittajan sähköpostiin ei valitettavasti sivustomme lähetä. Voit lukea tärkeimmät tiedot "Luistelukoulu info" -välilehdeltä ja lisäksi lähetämme erillisen info sähköpostiviestin ilmoittautuneille syyskuun alussa.

Hinta syyskaudelle

Luistelukoulu 1krt/vko 150 euroa + jäsenmaksu 25 euroa

Luistelukoulu 2krt/vko 250 euroa + jäsenmaksu 25 euroa

Lauantain jumppatunti 20 euroa (koko syyskausi)

HUOM! Jäsenmaksu maksetaan kerran kaudessa. Jos olet siis mukana syyskaudella, sitä ei tarvitse maksaa uudelleen kevätkaudella.

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia