Yhteistyöluistelukoulu Kiekko-Vantaa Idän kanssa

Kaudella 2017-2018 aloitettua yhteistyötä Kiekko-Vantaa Idän kanssa tiivistetään edelleen. Tammikuussa 2019 aloitetaan yhteinen luistelukoulutoiminta.

Luistelukoulun tavoitteena on perusluistelutaidon oppiminen ja siitä on mahdollista siirtyä mukaan sekä Kiekko-Vantaan että Tikkurilan Taitoluisteluklubin toimintaan.

Yhteistyöluistelukoulu järjestetään maanantaisin klo 18:15-19:00 Trio Areenan harjoitushallissa.

Ensimmäinen harjoituskerta on maanantaina 14.1. ja viimeinen 8.4.2019.

Kevätkausi 145 euroa (sisältää jäsenmaksun).

• Ilmoittautuessasi varaat jo paikan lapsellesi luistelukoulusta
  • Laskutus tapahtuu sähköpostitse
  • Poissaoloja ei hyvitetä hinnassa
  • Mikäli haluat jostain syystä perua paikkasi luistelukoulussa, ilmoittakaa siitä luistelukoulu.ttk@gmail.com

Huomioithan, että luistelukoulutoimintaan osallistumiseen tarvitaan luistelukoululisenssi.

Sekä jääkiekkoliiton että taitoluisteluliiton kautta on mahdollista hankkia yhteiseen luistelukoulutoimintaan soveltuva samansisältöinen lisenssi. Tällä hetkellä hankita on edullisempaa jääkiekkoliiton kautta osoitteesta: https://finhockey.lisenssikauppa.fi/shop/

Mikäli et valitse ostovaiheessa Sporttiturvaa (eli vakuutuksen sisältävää "Pelipassia"), tarkastathan omasta vakuutusyhtiöstä, että tapaturmavakuutus varmasti kattaa myös jäälajit!

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.