Joukkue 2017-2018

EtunimiSukunimi

Aino

Aro

Syntymävuosi

2002

Viisas ja huumorintajuinen Ainomme on toisen vuoden inffi. Hän on sisukas treenaaja, joka ei koskaan tee mitään puoliteholla. Tämän peruskoulun viimeistä vuotta käyvän voi helposti bongata sunnuntai aamuvarhaisella Riksun juna-asemalta. Aino venyy joka suuntaan kuin kuminauha. Lyhyen vapaa-aikansa ohella hän kuitenkin ehtii panostaa kouluun ihan täysillä. Aino tunnetaan myös hokiboi haukkana, jolla on silmä tarkkana kun lätkäpelaajia on nurkilla.

EtunimiSukunimi

Iida

Haarma

Syntymävuosi

2000

 

Pirtsakka ja tsemppaava Iidamme on toisen vuoden inffi. Tämä Mäntsälän kuningatar loistaa eläytymisellään ja saa koko jengin nauramaan pitkään harkituilla hauskoilla sanavalinnoillaan. Iida käyttää vapaa-aikansa katsomalla musikaaleja ja tämä näkyykin hyvin hänen instagraminsa kuvateksteissä. Iidan meikit ovat yleensä eyelinereita myöten on fleek. Iidan nauru kuuluu hallin päästä päähän, eikä sitä voi olla kuulematta.

EtunimiSukunimi

Noora

Heinonen

Syntymävuosi

 2000

 

Positiivinen ja avulias Noora on toisen vuoden inffi. Hän käy toista vuotta PHYK:n lukiota. Noora hoitaa huolellisesti myös joukkueemme asioita, vaikka ne eivät hänen velvollisuuksiinsa kuulu. Noora käyttää vapaa-aikansa Netflixin katseluun sekä Pellun kanssa hallilla jätkien etsiskelyyn. Noora on joukkueemme oma pieni tekninen spesialisti. Noora kannustaa aina joukkuettamme tilanteesta riippumatta. Nooralta voi kysyä asiasta kuin asiasta ja hyvät vastaukset ovat taattu.

EtunimiSukunimi

Riina

Huurros

Syntymävuosi

2002

 

Iloinen ja aina hymyilevä Riinamme on ensimmäisen vuoden inffi. Riina, joka tunnetaan joukkueessamme myös nimellä Rinksu vetää treenejä aina täysillä ja hymyissä suin. Peruskoulun vikaa vuottansa viettävä Rinksu pärjää koulussa loistavasti. Tämä tyttö taitaa aivan mahtavan kuolemanspiraalin ja on nopeasti kehittyvä yksilö täällä villissä Tikkurilan erämaassa. Rinksun nauru ilahduttaa koko joukkuetta ja parantaa synkimmänkin päivän. Rinksun omin sanoihin hän aina aloittaa luistinten sitomisen oikeasta luistimesta, mutta luovuttaa ja siirtyy vasempaan ja palaa vasta lopuksi takaisin oikeaan.

EtunimiSukunimi

Kia

Janatuinen

Syntymävuosi

2000

 

Positiivinen ja vastuullinen Kia on toisen vuoden inffi. Kia aka Kanatuinen number 2 on joukkueemme varakapteeni ja hoitaa hommansa todella hyvin. Tämä upean punaisen tukan omaava tyttö käy toista vuottaan Steinerin lukiota ja opiskeleekin ahkerasti. Treeneissä Kia lumoaa meidät yskilötaidoillaan ja on luotettava vieruskaveri, vaikka luisteleekin vasta kolmatta vuottaan muokassa. Vapaa-ajalla Kia viettää paljon aikaa koiriensa ja siskonsa Oonan kanssa. Kialla ei ole poikaystävää, mutta jos kiinnostaa niin yhteyttä saa ottaa!

EtunimiSukunimi

Oona

Janatuinen

Syntymävuosi

1997

 

Vanha ja ystävällinen Oona on toisen vuoden inffi. Oona aka Kanatuinen number 1 on joukkueemme seniori, mutta sitä ei hänen huumorintajustaan huomaa. Hänen yksinluistelutaustansa ansiosta hänellä on aivan upea butterfly ja viimeistely. Oona valmistui ennen vanhaan Märskyn lukiosta ja on viettänyt aikaa sen jälkeen töitä tehden esimerkiksi valmentajana. Vapaa-aikansa hän viettää poikaystävänsä ja koiriensa kanssa (myös siskonsa Kian kanssa joskus). Oona on kerran joutunut pienenä jäähylle tanssittuaan tiputanssia jäällä.

EtunimiSukunimi

Aada

Kivilompolo

Syntymävuosi

2001

 

Rohkea ja huolehtiva Aada on toisen vuoden inffi. Aada heittäytyy ohjelmaan kuin ohjelmaan niin jäällä luistellessa kuin maalla tanssiessa. Hänellä on mahtavat improvisaatiotaidot. Hän käy ensimmäistä vuottaan lukiota ja panostaa siihen täysillä, kuten kaikkeen muuhunkin mihin hän ryhtyy. Aadalla saattaa välillä kestää ohjeiden ymmärtäminen ja ottaakin siihen oman aikansa. Hänellä on joukkueemme ihailemat lihakset, joiden eteen on nähty töitä. Aadalla on jonkinlainen tarve tulla suojilla jäälle ja kantaa siitä joukkueen ennätystä.

EtunimiSukunimi

Viivi

Kotilainen

Syntymävuosi

2003

 

Iloinen ja reilu Viivimme on käytännössä toisen vuoden inffi, koska hoiti tuplaamishommansa viime kaudella kunnioitettavasti. Viivi, toiselta nimeltä Vimpsa, on treenejemme nuori blondi piristäjä. Hän hauskuuttaa joukkuettamme jutuillaan. Viivi on tuonut joukkueelleme omia juttuja kuten meditoinnin ennen kuolemaspiraalia. Viivillä on loistava ilme lyhyt ohjelmaa tehdessä ja se kruunaa hänen tekemisensä. Nuoresta iästään huolimatta hän on joukkueemme meedium+. Viivi nuoren iän takia hän saattaa kuitenkin unohdella luistimiaan ja hämmentyy kun kukaan ei tuo niitä hänelle.


EtunimiSukunimi

Emilia

Kumpulainen

Syntymävuosi

1998

 

Pirteä ja luotettava Emiliamme on toisen vuoden inffi. Häntä kutsutaan treeneissä Empuksi ja hän valmistui viime vuonna Sotungin lukiosta. Välivuottaan hän viettää ahkerasti treenaten ja töitä tehden. Kapteenimme Emppu tsemppaa joukkuettamme tilanteessa kuin tilanteessa. Hän on rennon hauska joukkuekaveri, johon voi aina luottaa. Emppu taitaa muodostelman salat todella hyvin, vaikka onkin vasta toista kautta muodostelmassa. Hän rentoutuu koti-iltoja viettämällä yhdessä poikaystävänsä kanssa.

EtunimiSukunimi

Elisa

Lindgren

Syntymävuosi

2000

 

Huolehtivainen ja rehellinen Elisamme on toisen vuoden inffi. Elisa opiskelee ahkerasti toista vuottaan Brändö gymnasiumissa. Hän hauskuttaa joukkuettamme hyvillä jutuillaan. Elisalla on myös tapana puhua käsillään ja sen kyllä huomaa. Jäällä Elisa loistaa upealla linjeerauksellaan. Hän on myös varma vieruskaveri, jonka kanssa  on helppo luistella ja tämän huomaa, etenkin kuolemanspiraalia tehdessä. Elisa tunnetaan rehellisistä mielipiteistään, jotka ovat pelastaneet joukkueemme monilta ei-niin mieluisilta tapauksilta.

EtunimiSukunimi

Lotta

Mäkelä

Syntymävuosi

2003

 

Tunnollinen ja pirtsakka Lottamme on ensimmäisen vuoden inffi. Lotta on joukkueemme nuorin, mutta pysyy silti täysin mukana jutuissamme. Hän auttaa aina joukkuekavereita hädässä kuin hädässä. Lotan vahvuuksiin kuuluu loppuun asti ojennetut jalat ja kädet. Tämä tyttö pitää meidät ajantasalla ajankulusta ja on joukkueemme neiti aika. Lotan tunnistaa treeneissä aina leveästä hymystä. Lotta on tarkka nutturastaan ja haluaa pitää sen koskemattomana.

EtunimiSukunimi

Emilia

Pietikäinen

Syntymävuosi

2001

 

Hauska ja älykäs Emilia on toisen vuoden inffi. Emilia, jota kutsutaan Pelluksi aka Peleksi käy ensimmäistä vuottaan Sotungin lukiota. Pellun vahvuuksiin kuuluu ehdotomasti muodostelmaäly ja hänellä on aina ratkaisu joukkueemme onglemiin. Pellulla on positiivisesti vahva persoona, eikä hän pelkää tuoda mielipiteitään esille. Vapaa-ajalla hän syö ja viettää aikaa kaverien kanssa. Pelen kanssa ei ole ikinä hiljaista hetkeä. Pellu on joukkueemme snapqueen ja hän vastaa aina snäppeihimme samasta kuvakulmasta samalla ilmeellä.

EtunimiSukunimi

Siiri

Pääkkönen

Syntymävuosi

2002

 

Söpö ja ahkera Siirimme on ensimmäisen vuoden inffi. Siiri käy peruskoulun viimeistä vuotta ja pärjää todella hyvin. Hän treenaa täysillä treenin kuin treenin. Siiri on kaikkien kaveri ja hänelle on helppo puhua asiasta kuin asiasta. Luonteeltaan hän on rauhallinen ja tyyni eikä turhista panikoi. Siiri osaa miltein jokaisen paikan ohjelmistame ja on oikea monitaituri. Hän sitoo ihan aina oikean luistimensa ensimmäisenä, poikkeuksetta.

EtunimiSukunimi

Emmaliina

Raappana

Syntymävuosi

2001

 

Ystävällinen ja aito Emmaliina on toisen vuoden inffi. Emmaliina, jota treeneissä kutsutaan myös Emmaksi, on ahkera ja tunnollinen. Hän kulkee treeneihin aina Järvenpään perämetsistä asti junalla, mutta onneksi hänellä on joukkuekaveri Annika matkaseurana. Hän opiskelee Järvenpään lukion urheilulinjalla ja pärjää hyvin koulussa. Emma taitaa hienon kuolemanspiraalin ja loistaa eläytymisellään, sekä linjakkaalla luistelutyylillään. Emmalinalla on välillä ongelmia pukemisen kanssa ja hän onkin kerran jopa luistellut esiintymisen kisapuku väärinpäin.


EtunimiSukunimi

Sanna

Riipinen

Syntymävuosi

2001

 

Vahva ja rohkea Sanna on toisen vuoden inffi. Sanna treenaa aina täysillä ja antaa aina kaikkensa. Hän piristää joukkuettamme hauskoilla jutuillaan. Sanna omaa upean bielmanin ja loppuun asti venytetyt ojennukset. Hän auttaa aina joukkuekaveria hädässä niin maalla kuin jäällä. Venyvyys ja tahdonvoima ova tämän tytön valttikortteja. Hän saa joukkueemme mielialan nousemaan vain muutamilla sanoilla. Joskus joukkueen on pakko miettiä, miltä Sannasta tuntuu.

EtunimiSukunimi

Nèa

Selèn

Syntymävuosi

2001

 

  Ahkera ja venyvä Nea on toisen vuoden inffi. Nea yrittää treeneissä aina parhaansa. Hän käy Helsingin ranskalais-suomalaista lukiota ja on joukkueemme ainut espoolainen. Nea on positiivinen ja todella avoin. Jäällä hän omaa hyvät liukuasennot ja loistaa venyvyydellään. Hän eläytyy asenteella ja antaa kaikkensa. Vapaa-ajallaan hän katsoo Netflixiä ja rentoutuu rankkojen treenien välillä. Hän sitoo aina oikean luistimen ensin ja sitten vasemman, mutta kiristää vielä oikean uudestaan varmuuden vuoksi. 

EtunimiSukunimi

Annika

Suortti

Syntymävuosi

2001

 

Pirteä ja menevä Annikamme on toisen vuoden inffi. Annika käy Järvenpään lukion urheilulinjaa ja hoitaa matkansa treeneihin R-junalla yhdessä Emmaliinan ja Ainon kanssa. Annika on reipas treenaaja ja omaa hyvän teränkäytön. Hän on rohkea karaoken laulaja, eikä häntä muutenkaan ujostuta minkäänlaisissa esiintymistilanteissa. Annika on puhelias ja kaikille ystävällinen joukkuekaveri, jonka kanssa ei hiljaista hetkeä tule. Hänen lempijääkiekkojoukkueensa on huhujen mukaan jokerit...vai miten se nyt menikään?

EtunimiSukunimi

Julia

Tuominen

Syntymävuosi
2000
 

Iloinen ja sanavalmis Julia on ensimmäisen vuoden inffi. Julia, lempinimeltään Julle, käy ensimmäistä vuottaan Helsingin Rudolf Steinerin lukiota. Julle osaa hienon linjeerauksen ja ojennukset. Häneltä irtoaa aina läppää tilanteessa kuin tilanteessa ja hänet huomaa usein hymyilemässä niin jäällä kuin oheisissa. Julle on joukkuekaverina tsemppaava ja piristää pahoinakin päivinä. Hän tykkää eniten treenata vierailevan kuntovalmentajamme Eeron oheisissa. Jullen läsnäolon huomaa hänen raikuvan iloisesta naurustaan.

EtunimiSukunimi

Liina

Vaaramaa

Syntymävuosi

2002

 

Sympaattinen ja lempeä Liinamme on toisen vuoden inffi. Liina käy peruskoulun viimeistä vuottaan ja pyrkii hoitamaan koulun yhtä hyvin kuin luistelunkin. Hän on jäällä oikea moniosaaja ja loistaa liu´uillaan. Liina tekee kaiken aina niin hyvin kuin pystyy. Hänestä on vuosien saatossa kasvanut rohkea nainen, joka piristää mietä hauskoilla letkautuksillaan. Liinasta saa aina vertaistukea kun kyseessä on ohjelman ongelmakohdat. Hän on joukkueemme avainvastaava, mutta välillä se saattaa unohtua mitä ihmeellisimpiin paikkoihin.