Joukkue 2018-2019

Aino Aro

Aino on kolmannen kauden Inffi. Aino tekee joka treeneissä sadan prosentin teholla kaiken. Hän on erittäin varma vierustoveri ja hänen vieressään on todella helppo luistella. Aino kulkee treeneihin Riihimäeltä ja käy Riihimäen lukiossa ensimmäistä vuottaan. Sunnuntai aamuisin Ainon voi bongata Riksun juna-asemalta jo kuuden aikoihin. Luistelun lisäksi Aino hoitaa koulu tehtävänsä paremmin kuin hyvin. Aino osaa tsempata joukkuetta joka tilanteessa ja löytää aina oikeat sanat.

Elin Eklund

Elin on virallisesti ensimmäisen kauden Inffi, mutta tuplasi jo viime vuonna ahkerasti joukkueessamme ja osallistui myös kilpailuihin. Elin käy ruotsinkielisessä Strömborgska Skolanissa yhdeksättä luokkaa. Elin on vakaa vierustoveri ja hänen ojennuksensa ovat vertaansa vailla. Elin osaa lukea tilanteita erittäin hyvin, jonka vuoksi tsemppaakin meitä tai saa meidät kaikki nauramaan oikeaan aikaan hulvattomien vitsiensä ansiosta.

Ella Eskola

Ella, eli Ellu, on ensimmäisen kauden Inffi ja siirtyi meille SM-noviisi joukkueestamme. Ellu käy yhdeksättä luokkaa Mankkaan koulussa ja matkaa treeneihin Espoosta. Ellu on erittäin ahkera harjoittelija ja haluaa koko ajan oppia jotain uutta. Ellun huumorintaju saa koko jengin päivittäin nauramaan ja onkin saanut joukkueemme sisällä lempinimen Meemi. Ellun kanssa jokainen hymyilee aina ja hän osaa piristää jokaista päivästä riippumatta. Ellu osaa myös tulkita ohjelmiemme musiikkeja erittäin vahvasti.

Iida Haarma

Iida on kolmannen kauden Inffi ja toimii tällä kaudella varakapteenina. Iida käy kolmatta vuottaan Mäntsälän lukiossa. Iida tulee aina treeneihin hymy huulilla, pirteänä kuin päivänsäde. Iidan luotto liukuna toimii linjeeraus ja hän on varma riviluistelija. Iida muistuttaa usein joukkuetta tärkeimmistä asioista parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Iidalta löytyy erittäin vahva treenimotivaatio ja antaa jäällä ja maalla aina kaikkensa. Iida kulkee junalla Nepan kanssa lähes päivittäin hallille ja kotiin.

Tahiti Heino

Tahiti on ensimmäisen kauden Inffi ja siirtyi meille Ruotsista. Tahiti käy Medialukiossa ensimmäistä vuottaan ja asustelee Tikkurilassa jäähallin lähettyvillä. Tahitin pikkusisko luistelee seuramme SM-noviisi joukkueessa. Tahiti pitää perää joukkueemme pituus tilastossa, ollessaan joukkueen lyhyin. Tahitin kanssa on helppo tehdä mitä tahansa temppua ja hänen vahvuuksiin kuuluu vahva eläytyminen. Tahitilla on paljon intoa viedä joukkuettamme eteenpäin tavalla tai toisella ja tsemppaa meitä kaikkia joka treeneissä.

Noora Heinonen

Noora on kolmannen kauden Inffi ja käy Pohjois-Haagan Yhteiskoulussa kolmatta lukiovuottaan. Noora osaa katsoa joka asiaa eri näkökulmista ja löytääkin usein moniin tilanteisiin ratkaisuja. Noora hoitaa jengin asioita ahkerasti, vaikka ne eivät kuulukkaan hänen velvollisuuksiinsa. Noora on vastuullinen ja hän osaa tsempata ketä vaan tilanteessa kuin tilanteessa. Nooran vieressä on erittäin helppo luistella ja hän pitää ohjeet aina tarkasti mielessä. Ohjelmien teknisistä asioista voi aina kysyä Nooralta ja niihin saa myös häneltä aina vastauksen. 

Riina Huurros

Riina, eli Rinksu, on toisen kauden Inffi ja käy ensimmäistä lukiovuottaan Mäkelänrinteessä. Rinksu on monipuolinen luistelija ja hän taitaa minkä tahansa liu’un. Rinksun pirteys piristää todella usein myös meitä muitakin. Rinksu on myös tunnollinen treenaaja ja tekee kaiken aina satalasissa. Pirteän luonteen lisäksi Rinksu omaa ihanan huumorintajun, eikä hänen hymy hyydy missään tilanteessa. Rinksulla on usein myös hyviä vinkkejä elementtien parantamiseksi ja yrittää niiden avulla myös viedä joukkuetta eteenpäin joka treeneissä.

Kia Janatuinen

Kia on jo kolmannen kauden Inffi. Hän käy kolmatta lukiovuottaan Helsingin Rudolf Steiner- koulussa. Kia toimii myös joukkueen turvallisena kapteenina ja hoitaakin velvollisuutensa mallikkaasti. Kialta ei huumoria puutu ja hänestä huokuu positiivista asennetta joka treeneissä. Kisoissa sekä treeneissä Kia osaa aina tsempata joukkuetta tiukassa paikassa. Jäällä Kia on oikea monitaituri: siellä luonnistuu vanhan yksäritaustan ansiosta niin hypyt kuin piruetit sekä vahva riviluistelu. Tahitin ollessa joukkueen lyhyin, niin pitää Kia vahvaa kakkossijaa. 

Iiris Immonen

Iiris on nyt myös virallisesti ensimmäisen kauden Inffi. Viime kaudella Iiris tuplasi Inffeihin ja kisasikin kisoja. Iiris käy yhdeksättä luokkaa Riihikallion koulussa. Iiris venyy mihin tahansa asentoon mikä takaa hänelle todella upeita liukuja jäällä, erityisesti bielmanin. Iirikseltä löytyy myös huumorintajua ja hän osaa tsempata joukkuetta tarpeen vaatiessa. Iiris on yleensä se, joka soittaa kopissamme musiikkia. Hänen monipuolinen musiikkimakunsa takaa sen, että kopissa soi jokaisen makuun jotakin. Iiris on aina valmis kokeilemaan kaikkea uutta ja onkin meistä yleensä ensimmäisenä uuden tempun parissa.

Nea Karvonen

Nea, joukkueen kesken Nepa, kuuluu myös ensimmäisen kauden Inffeihin. Nepa oli myös viime kaudella tuplaamassa Inffeihin. Nepa käy yhdeksättä luokkaa Koivusaaren koulussa. Nepa kuuluukin Inffien juna-ryhmään kulkiessaan satunnaisesti Iidan kanssa junalla Järvenpäähän. Jäällä nepa taitaa upeasti hypyt ja piruetit. Vahva ja varma riviluistelu kuuluu myös hänen vahvuuksiinsa. Nepalla on myös erittäin kaunis Biellman liuku, jota hän saa molemmissa ohjelmissa suorittaa. Nepan kanssa juttu luistaa aina ja hyvän huumorintajun takia Nepan kanssa voi heittää läppää mistä vaan.

Aada Kivilompolo

Aada on kolmannen kauden Inffi ja toimii tällä kaudella myös varakapteenina. Aada käy kolmatta vuottaan Arkadian lukiossa ja kulkee pikkusiskonsa Saanan kanssa treeneihin Nurmijärveltä. Aada tekee jäällä ja maalla aina täysillä ja oheisissa hänen puhtaasti suoritetut punnerrukset kerää katseita. Jäällä Aadan vahvuuksiin lukeutuu muun muassa vahva eläytyminen sekä monipuoliset liu’ut. Aada tsemppaa joukkuetta aina tarpeen tullen, mutta osaa myös keventää tunnelmaa pienillä vitseillä. 

Saana Kivilompolo

Saana on ensimmäisen kauden Inffi ja siirtyi meille SM-noviisi joukkueestamme. Saana kulkee isosiskonsa Aadan kanssa treeneihin Nurmijärveltä ja käy viimeistä peruskoulu vuottaan Urheilupuiston koulussa Klaukkalassa. Saanan vahva eläytyminen erottuu jäällä, eikä ole musiikkia mitä tämä tyttö ei osaisi tulkita. Saanan kanssa on myös erittäin helppoa tehdä temppua kuin temppua. Pienestä koostaan huolimatta, Saana on vahva vierustoveri ja monipuolinen luistelija. Luistelun lisäksi Saana on harrastanut ratsastusta 7 vuotta.

Viivi Kotilainen

Viivi, eli Vimpsa, on jo toisen kauden Inffi, mutta tuplasi jo kaksi kautta sitten ahkerasti joukkueeseemme. Vimpsa suorittaa peruskoulun viimeistä vuottaan Simonkylän koulussa. Treeneissä Vimpsa pääsee loistamaan monipuolisella luistelutaidollaan. Hänet tunnetaan myös vahvana ja varmana vierustoverina. Vimpsa osaa piristää joukkuetta tilanteessa kuin tilanteessa. Huumorintajua ei tältä tytöltä puutu mikä myös näkyykin hänen pirteän positiivisesta luonteestaan. 

Aino Kotimaa

Aino, tunnetummin Ainis, on ensimmäisen kauden Inffi. Ainis siirtyi meille SM-noviisi joukkueestamme ja käy kahden muun joukkuelaisemme kanssa ensimmäistä lukio vuottaan Helsingin luonnontiedelukiossa. Ainis on ahkera treenaaja, niin jäällä kuin rankoissa kuntotreeneissäkin. Ainis on myös joukkueemme taiteilija: upea kisalakanamme on Ainiksen suunnittelema ja hänen piirrustuksensa ovat uskomattoman hienoja. Ainis on myös suunnitellut aikaisempien kausien lakanat omassa joukkuessaan.  

Aino Kuivanen

Aino, joukkueessa Maikki, on ensimmäisen kauden Inffi. Maikki muutti Lappeenrannasta Helsinkiin ja käy lukion ensimmäistä vuottaan Sotungin lukiossa. Maikilta löytyy upeaa huumorintajua ja erittäin kovaa treenimotivaatiota. Maikki painaa kuntotreeneissä aina sata lasissa, eikä jätä mitään puolitiehen. Maikin kanssa voi jutella aina mistä vaan. Hänen positiivinen asenne ja aurinkoinen luonne saa jokaisen meistä hymyilemään päivittäin. Maikki löytää aina oikeat sanat tilanteeseen ja osaa tsempata meitä jokaista. 

Katariina Leskinen

Katariina, myös nimellä Kake, on ensimmäisen kauden Inffi. Hän käy ensimmäistä lukio vuottaan Helsingin luonnontiedelukiossa ja siirtyi meille SM-noviisi joukkueestamme. Jäällä Kake on varma vierustoveri ja yksäritaustansa ansiosta luonnistuu häneltä myös piruetit ja hypyt erinomaisesti. Kake on omannut muodostelmaluistelun salat erittäin nopeasti, sillä tämä kausi on vasta hänen toinen kautensa muodostelmaluistelijana. Kake tuo positiivisuutta joka päivä treeneihimme ja tekee aina täysillä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Elisa Lindgren

Elisa on kolmannen kauden Inffi ja käy kolmatta, ja viimeistä, lukiovuottaan Brändö Gymnasiumissa. Elisa on joukkueemme vanhin luistelija ja on erittäin vahva riviluistelija. Elisa on myös tunnettu erittäin taidokkaasta muodostelmaluisteluälystään. Hän osaa aina neuvoja joukkuetta elementtejä hiottaessa ja osaa tekniset asiat elementistä riippumatta erittäin mallikkaasti. Elisan kanssa on myös erittäin helppo tehdä temppuja ja hän on luotettava pari niitä tehdessä. Elisalta tulee aina fiksuja ja viisaita kommentteja ja tsemppauksia. 

Julia Mäki

Julia, myös tunnetusti Juissi, Jöpis, on ensimmäisen kauden Inffi. Juissi pääsi myös aloittamaan oman lukiouransa Sotungin lukiossa ja siirtyi meille seuramme SM-noviisi joukkueesta. Juissi on erittäin monipuolinen luistelija ja taitaa niin yksilötaitoja kuin vahvaa riviluistelua. Hänen bielman liuku on mahtava (sen voi bongata myös Juissin Instagramista). Juissi on aina sanavalmis ja hänen suustaan kuulee fiksuja ja tsemppaavia kommentteja. Juissin kanssa on myös erittäin helppo jutella ja läppää lentää. 

Siiri Pääkkönen

Siiri on toisen kauden Inffi. Hän käy ensimmäistä lukiovuottaan Helsingin luonnontiedelukiossa kahden muun joukkuelaisemme kanssa. Siiri on häkäilemätön treenaaja ja antaa treeneissä aina kaikkensa. Hän on kehittynyt junnu-vuosiensa aikana uskomattoman paljon. Hän osaa myös tsempata joukkuetta eri tilanteissa. Siiri kulkee Hetan kanssa treeneihin kimppakyydeillä. Ahkeran treenaamisen ohella Siiri hoitaa lukion suorittamisen erittäin mallikkaasti. Siiri taitaa erittäin monipuolisesti liukuja ja osaa ohjelmistamme paikan kuin paikan.

Emilia Pietikäinen

Emilia on kolmannen kauden inffi. Tunnetusti rakkaalla lapsella on monta nimeä; Pellu, Pele, Peltsi, Pertsa. Pellu viettää toista vuottaan Sotungin lukiossa. Pertsalla on paljon tietämystä oikeinsuoritetuista elementeistä ja neuvoo joukkuettamme tarkasti niiden saavuttamiseksi. Pellun kanssa läppä lentää aina ja hänen kanssaan on vaikea olla nauramatta. Pellulla on tilanteeseen kuin tilanteeseen oikeat sanat. Pellulla on myös oma sormenjälki joukkueen kisalookissa, sillä hän suunniteli niitä ahkerasti muutaman muun joukkuelaisemme kanssa. Pellu tunnetaan myös suuri sydämisenä kissarakastajana. 

Sanna Riipinen

Sanna on kolmannen kauden Inffi. Sanna käy ammattikoulua Stadin ammattiopistossa ja valmistuu sieltä lähihoitajaksi. Sannalta löytyy mahtava huumorintaju ja hänen kanssaan on helppo keskustella mistä tahansa, Sannan kanssa ei todellakaan tule tylsiä hetkiä. Hän saa myös koko joukkueen nauramaan tilanteessa kuin tilanteessa super hauskoilla vitseillään. Jäällä Sanna taitaa loistavan perusluistelutaidon ja vahvan riviluistelun. Myös Sannan puhdas ja pehmeä askeltekniikka on vertaansa vailla.  

Saara Saarinen

Saara on nyt virallisesti ensimmäisen kauden Inffi. Viime kaudella Saara pääsi säännöllisesti tuplaajana Inffien treeneihin luistelemaan riveissämme. Saaralla on vahva perusluistelu mikä tekeekin hänestä rivissä vahvan vierustoverin. Hänen kauniit pitkät raajat antavat ihanaa linjakkuutta hänen pehmeään luistelutyyliinsä. Saaralla on aina hyviä ja kehittäviä neuvoja ohjelman parantamiseksi. Hänellä on positiivinen asenne, joka näkyy hyvinä tsemppauksina, mutta myös pieninä keventävinä vitseinä. 

Sandra Stewen

Sandra on ensimmäisen kauden Inffi. Monen vuoden tauon jälkeen hän on löytänyt tiensä takaisin Tikkurilaan. Sandra tuli riveihimme luistelemaan aina Etelä-Afrikasta asti ja onkin viimeksi luistellut Suomessa Ice Melody:n riveissä. Sandra käy toista vuottaan Helsingin Suomalaisessa Yhteiskoulussa IB-linjalla. Jäällä Sandra taitaa yksinluistelutaustansa ansiosta hypyt ja piruetit erinomaisesti. Sandralta ei myöskään huumoria puutu ja hän osaakin tsempata joukkuetta aina kun tarve vaatii. 

Heta Torkkeli

Heta on ensimmäisen kauden Inffi. Heta käy ensimmäistä lukiovuottaan Helsingin Suomalaisessa Yhteiskoulussa. Heta vahvuuksiin kuuluu kauniit ja puhtaat askeleet. Häneltä löytyy myös vahva yksäritausta minkä takia häneltä onnistuu kauniiden piruettien taitaminen. Heta asustelee Viikissä ja kulkee Siirin kanssa treeneihin. Hetalta löytyy hilpeää huumorintajua ja hän saa kenet vaan nauramaan. Heta on motivoitunut treenaaja, mikä näkyy erityisesti vaativissa kuntotreeneissä. Hetalta luonnistuu myös erittäin hienot akrobatia temput.

Liina Vaarama

Liina, tunnetaan myös Linuski, on kolmannen kauden Inffi ja aloitti syksyllä ensimmäisen  lukiovuotensa Oulunkylän yhteiskoulussa. Jäällä Liina loistaa hänen monipuolisella luistelutaidollaan. Vahvuuksiin kuuluvat upeat ojennukset ja ryhdikään linjakas luistelu. Liina on varma vieruskaveri johon voi aina luottaa. Liinan vaaka liuku on kadehdittavan hieno, mutta muutkin liu’ut onnistuvat tältä monitaiturilta hienosti. Liinan huumorintaju on vertaansa vailla ja hän saa piristettyä jokaisen päivää hauskoilla vitseillään. Liina osaa myös tukea joukkuekavereitaan tilanteesta riippumatta ja hän löytää aina oikeat sanat. 

Riina Virolainen

Riina on ensimmäisen kauden Inffi. Hän käy peruskoulun viimeistä vuottaan Jokiniemen koulussa. Treeneissä hän vetää aina täysillä mitään säästelemättä. Jäällä Riina pääsee loistamaan upeilla liu’uillaan. Myöskään kopissa hänen naurunsa ei voi jäädä kuulematta. Tiukoissa paikoissa Riina osaa kannustaa ja tukea joukkuetta oikeilla sanoilla. Riinan suku on Venäjältä ja hän osaakin puhua Venäjää sujuvasti. Riina on ihanan avoin persoona ja häneen on erittäin helppo tutustua. Huonona päivänäkin hän jaksaa hymyillä muille ja olla positiivinen.