Tiksi IceClub 2018

Järjestyksessä seitsemäs TTK:n Tiksi IceClub 2018 muodostelmaluistelun kutsukilpailu järjestetään lauantaina 3.2.2018 TRIO Areenalla.

Pääsylippujen hinnat ennakkoon lippukaupasta:

Aikuiset 10 €
Lapset 4-16 vuotta ja eläkeläiset 5 €.

http://www.lippuautomaatti.fi/ttk

Katsomossa on numeroimattomat paikat. Kilpailupäivänä lippuja on saatavissa kilpailupaikan ovelta klo 8.30 alkaen, maksuvälineenä käy käteinen ja kortti.  Ovelta liput 12 / 7 €

Yleistä infoa yleisölle:

 

Saapuminen

Pysäköintipaikkoja on hallin läheisyydessä rajoitetusti. Toivomme yleisön saapuvan kimppakyydeillä sekä varautuvan tarvittaessa viemään autonsa pidemmälle parkkiin.

Jäähallille on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Tikkurilan rautatieasemalta kävely noin 1 kilometri tai bussit 571, 624, 631. Pysäkki Tikkurilan jäähalli, Läntinen Valkoisenlähteentie 54, https://www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulut

Liput

Liput ovat myynnissä;

http://www.lippuautomaatti.fi/ttk

Katsomossa on numeroimattomat paikat. Kilpailupäivänä lippuja on saatavissa kilpailupaikan pääovelta klo 8.00 alkaen, maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti. Pääsylippujen hinnat ennakkoon: Aikuiset 10 €, Lapset (4-16 v) ja eläkeläiset 5 €. Ovelta lippujen hinnat 12 / 7.

Käsiohjelma

Käsiohjelmat ovat myynnissä etukäteen lippukaupasta tai käteisellä paikan päällä. Käsiohjelman hinta on 3 €.

Yksityishenkilöt voivat myös ostaa kannatusilmoituksen, eli esimerkiksi vapaan tervehdyksen luistelijalle.
Kannatuspaikan hinta on 20 € ja  maksimimerkkimäärä on 160 merkkiä. (Yrityksille mediakortti löytyy vasemmasta palkista)
 

Aineisto: jukkanikkil@gmail.com ja kopiona tikkurilan.taitoluisteluklubi@kolumbus.fi ma 8.1.2018 mennessä.
Lisätietoja saa Jaana Huurrokselta (ja2.huurros@gmail.com ) tai Jukka Nikkilältä (jukkanikkil@gmail.com )

Kisoissa

Turvallisuussyistä lahjojen heittäminen jäälle on kielletty. Lahjat voi jättää niitä varten varattuihin joukkueittain nimettyihin kasseihin (sisääntuloaulassa pääovesta vasemmalle), joista järjestäjät toimittavat ne luistelijoille pukukoppeihin.

Salamavalojen käyttö valokuvatessa on ehdottomasti kielletty.

Toivomme, että liikkumista katsomossa vältettäisiin kisasuoritusten aikana