Lisenssit / Tapaturman sattuessa

TOIMINTAOHJEET VAHINKOTILANTEESSA - Suomen Taitoluisteluliiton lisenssit, OP Pohjola

  1. Yhteistyöhoitolaitos on pääkaupunkiseudulla pääsääntöisesti Pikku-Huopalahdessa sijaitseva OmaSairaala. Erittäin kiireellisissä tapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin ja hätätapauksissa soita 112.
  2. OP Pohjolan sairaaloissa ei tarvita omaa rahaa, vaan korvaushakemus tehdään sairaalan korvauspisteellä. Muilla asemilla maksetaan hoitokulut ensin itse ja korvaushakemuksen voi tehdä myöhemmin OP:n verkkopalvelussa.

Useimmat hoitolaitokset hoitavat sairausvakuutuksen osuuden Kelasta puolestasi, tällöin korvaushakemuksen liitteeksi riittävät kopiot alkuperäisistä kuiteista. Saatuasi Kelasta korvauksen, toimita Pohjolaan Kelan antama alkuperäinen korvauslaskelma sekä kopiot kuiteista, jotka toimitit Kelaan. Liitä mukaan myös alkuperäiset kuitit kuluista, joista Kela ei maksa korvausta sekä lääkkeiden maksukuitit ja reseptit (alkuperäiset tai kopiot).

Lisätiedot: https://vahinkoapu.op.fi/henkiloasiakkaat/tapaturma/loukkasin-itseni-urheillessa

Luistelukoululisenssi

Tapaturman sattuessa luistelukoululaisille tehdään korvaushakemus Vahinkovakuutusosakeyhtiö Pohjolaan. Lomakkeeseen merkitään vakuutuksen nro 06-21826-1. Korvauksia haettaessa luistelukoulun edustaja vahvistaa korvaushakemukseen, että tapaturma on sattunut vakuutuksen korvauspiiriin kuuluvissa olosuhteissa. Tikkurilan Taitoluisteluklubissa luistelukoulun edustajana on vastuuvalmentaja Satu Laitinen. Korvausta hakevan henkilön varmistetaan kuuluvan luistelukoulun vakuutuksen piiriin Pohjolan edustajan toimesta.

Lisätietoja Suomen Taitoluisteluliiton lisensseistä: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/