KAISA ÖFVERSTEN ALOITANUT TTK:N TOIMINNANJOHTAJANA 1.4.2019

Kaisa Öfversten aloittaa TTK:n toiminnanjohtajana 1.4.2019

Toivotamme Kaisan lämpimästi tervetulleeksi Tikkurilan Taitoluisteluklubiin sekä onnea ja menestystä uudessa tehtävässä!

Ohessa Kaisan tervehdys, jonka voit lukea myös seuran instagramista ja facebookista. Tulethan tapaamaan Kaisaa myös kevätkokoukseen, jossa hän esittäytyy jäsenistölle.

Keväinen tervehdys kaikille, olen Kaisa ja aloitan 1.4. Tikkurilan Taitoluisteluklubin uutena toiminnanjohtajana.

Olen energinen ja positiivinen persoona, tykkään haasteista ja uuden oppimisesta! Juuri nyt odotan innolla TTK-väkeen tutustumista ja perehdytystä tuleviin työtehtäviini.
Olen koulutukseltani Kauppatieteiden maisteri - opinnoissa painotin HR-teemoja, mutta sitten työelämässä myynnin ja markkinoinnin monipuoliset tehtävät veivät minut mukanaan. Ennen äitiysvapaita työskentelin IF Vahinkovakuutuksessa myynnin kouluttajan tehtävissä.

Perheeseeni kuuluu aviomies, puolitoistavuotias Peter ja ensi syksynä eskarin aloittava Emil, sekä mieheni kaksi vanhempaa lasta. Viimeiset vuodet kotona on riittänyt aktiivisesti harrastavan perheen vilskettä. Yhteinen perheaika keskittyy meillä selvästi keittiöön; siellä mm. soitetaan pianoa, jumpataan ja kokataan koko perheen suosikkeja (siis ihan tavallista kotiruokaa).

Nyt on tullut aika palata päivätöihin ja toiminnanjohtajan tehtävä menestyvässä taitoluisteluseurassa on kerrassaan mahtava juttu. Taitoluistelu on nimittäin ollut oma urheilulajini nuorena ja suosittelen sitä lämpimästi ihan kaikille! Olemmekin jo mahdollisesti jollain jäähallilla tavanneet, sillä olen toiminut taitoluisteluvalmentajana päätyöni ohella vuosien varrella eri seuroissa.

Uudessa työssäni on varmasti hyötyä siitä, että ymmärrän hyvin taitoluisteluvalmentajan työn kulmakiviä, uskon seurassa yhdessä tekemisen mahdollisuuksiin ja pystyn samaistumaan perheiden arkeen. Hienointa on kuitenkin päästä työskentelemään laadukkaiden liikuntamahdollisuuksien parissa - ja tekemään töitä niiden lisäämisen eteen.

Pääsemmekin tapaamaan jo ihan pian: kevätkokouksessa keskiviikkona 27.3. Siellä nähdään!
- Kaisa Öfversten

Sähköposti: toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com