Valmentajahaku

Haemme ammattitaitoiseen valmentajatiimiimme osaavaa ja yhteistyökykyistä osa-aikaista valmentajaa
YKSINLUISTELUUN

Työnkuvasi:

Valmennat reippaita yksinluistelijoitamme 2-4 päivänä viikossa jäällä ja oheisissa. Viet heitä taidoissa energisesti eteenpäin ryhmän tavoitteiden ja suunnitelmien mukaisesti, omaa osaamistasi likoon laittaen.  Valmennustyön lisäksi pääset kehittämään omaa ammatillista osaamistasi ja seuran toimintaa osana valmennustiimiä.

Työajat ovat vaihtelevia, painottuen iltaan ja viikonloppuun.

Odotamme hakijalta

- sitoutunutta, positiivista ja innostunutta työotetta

- hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä

- kokemusta yksinluisteluryhmien valmentamisesta

- vähintään 1. tason valmentajakoulutusta

Arvostamme lisäksi:

Tunnet urheiluseuratoiminnan ja liikunta on lähellä sydäntäsi. Koet nuorten liikkumisen tärkeäksi ja harrastusmahdollisuuksien kehittäminen on tuttua toimintaa.

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com viimeistään 30.5.2019.

Työn aloituspäivästä on mahdollista sopia joustavasti.

Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi ja laita hakemuksen Otsikkokenttään ”Yksinluisteluvalmentaja”.