Yksinluistelu

Taitoluistelu on monipuolinen ja haastava urheilulaji. Sen harrastamisen voi aloittaa missä iässä tahansa. Kilpaurheilun huipulla luistelevat ovat kuitenkin poikkeuksetta aloittaneet harrastuksen jo alle kouluikäisinä. Taitoluistelijalta vaaditaan hyviä fyysisiä sekä psyykkisiä valmiuksia, sillä harjoittelu on pienestä pitäen tavoitteellista.

Tikkurilan Taitoluisteluklubi tarjoaa erilaisia yksinluistelun valmennusryhmiä.

Mikäli olet kiinnostunut luistelemaan TTK:n yksinluistelun kilparyhmissä, ota rohkeasti yhteyttä yksinluistelun vastuuvalmentajaan paiu.carlson@gmail.com

Yksinluistelun urapolku

YKSÄREILLE PALKINTOJA BALETISSA

Yksärit viettivät 23.5.2019 perinteistä kauden päätös- ja kevätjuhlaa juhlallisesti oopperalla. Kausipokaalit saivat uudet omistajat ja ruusuja jaettiin kaikille ihanille luistelijoille. Päätöstilaisuuden jälkeen seurasimme Oopperan Balettikoulun kevätnäytöstä.

Tämän kauden kiertopokaalit saivat:
Vuoden mini: Emma Smullen
Vuoden silmu: Jenna Ollanketo
Vuoden A-silmu: Sara Parkkari
Vuoden noviisi: Meeri Kääriäinen
Vuoden SM-noviisi: Lumia Taipale
Vuoden juniori: Alisa Paastela
Vuoden SM-juniorit: Vilma Leppänen ja Venla Väisänen
Vuoden SM-seniori: Jade Rautiainen
Vuoden harjoittelija Essi Väänänen
Baletin ja tanssin palkinto: Siiri Laijoki

Enemmän kuvia TTK:n FB-sivuilla !