Valmentajat

Paulina "Paiu" Carlson

• TTK:n yksinluistelun vastuuvalmentaja
  • Valmentajan erikoisammattitutkinto VEAT, taitoluistelun I ja II tason valmentajakoulutus
  • yksinluistelun tekninen spesialisti

Paiu on valmentanut ammatikseen yli 10 vuotta ja TTK:n lisäksi valmentanut mm. HTK:ssa ja KaTa:ssa. Paiu on yksi Suomen johtavista yksinluisteluvalmentajista, joka on suorittanut ISU:n monivuotisen Nordic Development koulutuksen. Paiun valmennuksessa on ollut STLL:n nuorten- sekä naisten maajoukkueen luistelijoita. Paiun vahvuudet valmentajana ovat askeltekniikka ja ohjelman koreografian sekä ilmaisun kehittäminen.

Paiu toimii seuraavien yksinluistelijoiden vastuuvalmentajana: Debytantit, Noviisit, SM-Noviisit, SM-Seniorit.

Tero Hämäläinen

• TTK:n valmennuspäällikkö
  • harrastukset maastopyöräily ja hiihto

Tero on toiminut ammattivalmentajana yli 10 vuotta ja valmentanut TTK:n lisäksi Joensuussa ja Jyväskylässä. Tero on yksi harvoista suomalaisista miesvalmentajista ja hänen valmennuksessaan on ollut useita maajoukkuetason urheilijoita. Teron vahvuudet valmentajana ovat vahva tekninen osaaminen ja fyysisen suorituskyvyn kehittäminen.

Tero toimii seuraavien yksinluistelijoiden vastuuvalmentajana: R2 ryhmä, A-silmut, Juniorit, SM-Juniorit.

Aino Poikonen

• Taitoluisteluvalmentaja
  • Liikuntatieteiden maisteri, Jyväskylän yliopisto
  • Taitoluistelun I tason valmentaja

Aino on valmentanut TTK:n lisäksi Jyväskylässä ja työskennellyt luistelun opetuksen parissa myös yliopistolla.

Aino toimii seuraavien yksinluistelijoiden vastuuvalmentajana: Kehitysryhmä YL- tintit, R1 ryhmä.

Jenni Luoma

• TTK:n kehitysryhmävastaava
  • liikunnanohjauksen perustutkinto
  • taitoluistelun I ja II tason valmentajakoulutus
  • koulutettu hieroja ja urheiluhieronnan perustutkinto

Jenni on valmentanut eri-ikäisiä luistelijoita ensin ohjaajana ja myöhemmin valmentajana jo vuodesta 2002 TTK:n lisäksi Järvenpäässä. Jenni valmentaa TTK:ssa sekä yksinluistelijoita että muodostelmaluistelijoita.

Tarja Sipilä

• Taitoluisteluvalmentaja
  • Taitoluistelun III tason huippuvalmennus koulutus
  • ISU Nordic Project koulutus
  • Liikunnanopettaja Jyväskylän, Helsingin ja Wienin yliopistot.

Tarja on valmentanut luistelijoita aloittelevista kilpaluistelijoista maajoukkueluistelijoiksi, SM-, PM- JA ISU kilpailujen mitalisteiksi sekä EM- JA MM- kisaedustajiksi.

Tarja toimii TTK:n yksinluistelun kilparyhmien tuntivalmentajana.

Sanna-Maija Häyry

Marttaleena "Marttis" Nikkari

• tanssin opettaja
  • 2005 Salzburg Experimental Academy of Dance. Pääaineina baletin ja nykytanssin tekniikat sekä koreografia